Rôzne

Užite si víkend naplno: Aj takéto podujatia sa budú konať v našom meste a okolí

Víkend už začal a to je vhodný čas na oddych. Pomôcť vám k tomu môžu i podujatia, ktoré radíme v Humennom a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend naplno: Aj takéto podujatia sa budú konať v našom meste a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Športovo-kultúrny deň

V sobotu sa uskutoční Športovo-kultúrny deň v obci Kamienka a na svoje si prídu deti i dospelí. Veď preštudujte si celý program, ktorý je v rámci podujatia pripravený.

Pid Dubrovou

V nedeľu je v Zubnom na programe 25. ročník podujatia s názvom Regionálne folklórne slávnosti Pid Dubrovou. A zoznam folklórnych vystúpení na tamojšom amfiteátri je skutočne bohatý. Preštudovať si ho môžete tu.

Oslavy v Hrubove

Počas nedele sa v Hrubove uskutočnia oslavy pri príležitosti 540. výročia prvej písomnej zmienky o tejto obci. A do dediny dorazia aj známi hudobníci a zabávači. Viac sa dočítate tu.

Dlužanský kotlík

V nedeľu 5. augusta sa koná 10. ročník Dlužanského kotlíka a to na futbalovom ihrisku v Dlhom nad Cirochou. Jedná sa primárne o súťaž vo varení guľáša, ale pripravený je aj bohatý kultúrny program, v rámci ktorého vystúpi okrem iných aj kapela Desmod. Viac tu.

Snina – Humenné

Futbalisti FK Humenné svoj prvý zápas v tretej lige nezvládli a domácemu Vranovu podľahli vysoko 5:0 z pohľadu domáceho celku. Tentoraz ich čaká druhé kolo, ďalší zápas vonku a snáď ešte väčšie derby. V nedeľu od 16:30 hod. totiž nastúpia na ihrisku MFK Snina.

Zemplinski heligonkari

Ďalšia nedeľa a ďalší diel Kultúrneho leta 2018 pri Fontáne lásky v Humennom. Tentoraz sa prítomným predstavia Zemplinski heligonkari z Michaloviec. Začiatok podujatia o 17:30 hod.

Whitney

Na záver aj kinový tip. Humenské Kino Fajn premieta v nedeľu o 20:00 hod. dokument Whitney. Popis: Najpredávanejšia, najúspešnejšia či najoceňovanejšia – každý prívlastok sa k famóznej Whitney Houston stopercentne hodí. Každý veľký úspech je však vykúpený a nájsť pravdu nie je vždy jednoduché – dokument od oscarového režiséra Kevina Macdonalda sa ale do tohto boja aj napriek tomu púšťa a nezabudnuteľnou formou približuje božskú Whitney tak, ako ju ešte nepoznáme. Ide totiž o oficiálny dokument požehnaný matkou Whitney a jej najbližšou rodinou. Tá poskytla exkluzívne rozhovory a zábery zo zákulisia jej života, ktoré doposiaľ neboli zverejnené.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM