Rôzne

Užite si sobotu a nedeľu v Humennom a okolí: Takéto zaujímavé akcie prebehnú...

Môžeme sa tešiť, víkend je opäť tu. A aké zaujímavé podujatia počas neho môžete navštíviť v Humennom a okolí? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Užite si sobotu a nedeľu v Humennom a okolí: Takéto zaujímavé akcie prebehnú...
Zdroj: Dnes24.sk

Solo: Star Wars Story

Kino Fajn v Humennom premieta v sobotu o 17:00 hod. v 3D formáte a o 19:30 hod. v klasickom formáte akčnú sci-fi snímku Solo: Star Wars Story. Popis: Naloďte sa na Millennium Falcon a vydajte sa do preďalekej galaxie v najnovšom pokračovaní ságy Star Wars. Počas série eskapád, hlboko v temnom a vesmírnom podsvetí, sa mladý pilot Han Solo spriatelí so svojím budúcim parťákom, mohutným chlpatým Chewbaccom, ale stretáva aj notorického gamblera Landa Carlissiana. Na tejto ceste sa zrodí jedna z legendárnych postáv série Star Wars.

Vodácke preteky

V nedeľu je na programe 5. jarný splav Laborca, ktorého súčasťou sú aj vodácke preteky na trase Humenné – Strážske. Ak sa nechcete zúčastniť aktívne, ale radi by ste to videli na vlastné oči, vedzte že štartovať sa bude o 13:00 hod. za zimným štadiónom v Humennom.

Šírava deťom

Nedeľa na amfiku na Šírave v stredisku Lúč bude patriť deťom. Tešiť sa môžu na Uja Ľuba a jeho detskú párty, Toma a Ela či na Šmolshow. Súčasťou rodinného popoludnia bude napríklad aj fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, súťaže, maskoti, živé zvieratá… Zažiť môžete tiež plavbu loďou a let balónom. Podujatie štartuje o 14:00 hod.

Futbal v okolí

FK Humenné síce hraje tento víkend vonku, futbalu v Humenskom okrese bude i tak ako každú nedeľu viac než dosť. Na aký zápas vyraziť? Zo všetkých vyberáme piatoligové derby Kochanovce/Brekov – Jasenov (hrá sa ihrisku v Brekove) a duel prvých dvoch tímov II. triedy – skupina o postup Rovné – Habura. Oba zápasy sa začnú o 17:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM