Rôzne

Urobte si prehľad, čo možno zažiť tento týždeň: 5 tipov na podujatia v Humennom

Svoj voľný čas počas tohto týždňa môžete stráviť rôzne. Napríklad aj na týchto podujatiach, ktoré sa uskutočnia v Humennom a ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si prehľad, čo možno zažiť tento týždeň: 5 tipov na podujatia v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Až do piatku: INSITA 2018

V dňoch od 15. do 20. júla sa v humenskom skanzene koná 14. ročník prezentácie tvorby európskych insitných umelcov INSITA 2018. Počas celého týždňa budú pred zrakmi návštevníkov skanzenu vytvárať farebné obrazy a drevené plastiky štyria neprofesionálni výtvarníci a šesť rezbárov. Viac sa dočítate tu.

Utorok: Mrakodrap

Pokračujeme kinovým tipom. Miestne Kino Fajn premieta v utorok o 19:30 hod. akčnú snímku s názvom Mrakodrap. Popis: Dwayne Johnson s prehľadom najväčšej akčnej hviezdy súčasnosti, vyráža do smrtonosnej pasce, aby v nej prežil sklenené peklo a zachránil svoju rodinu. Mrakodrap je čistý akčný thriller, po ktorom si budete vážiť, že stojíte chodíte po rovnej zemi. Perla je najvyššia a zároveň najviac zabezpečená a strážená budova na svete. Napriek tomu jeho majitelia najmú skúseného bezpečnostného experta Willa Sawyera (Dwayne Johnson), aby to oficiálne potvrdil. Všetko prebieha rutinne až do okamihu keď vypukne v mrakodrape požiar, čo však nie je spôsobené technickou chybou ako sa následne preukáže.

Štvrtok: Kreatívne leto

Amfiteáter v Humennom patrí počas leta každý štvrtok v čase od 10:00 – 12:00 hod. deťom. Čaká ich tam zakaždým Kreatívne leto. A výnimkou nebude ani tento štvrtok. Ako uvádzajú organizátori, stačí si priniesť nápady a dobrú náladu, materiál je zabezpečený.

Piatok: Terrace party

Cafe Avenue v krátkom slede prináša na piatkový večer ďalšiu Terrace Party, teda párty na terase obchodného domu. Návštevníkom bude hrať DJ Robin a chýbať nebudú ani Bongoman Elizz či DJ a producent Matt Peet.

Nedeľa: Kultúrne leto

V lete tradične zakončujeme tipy Kultúrnym letom. Túto nedeľu v čase od 17:30 – 18:30 hod. sa v rámci tejto sérii podujatí predstaví na pódiu pri Fontáne lásky Folklórna skupina Viňančan.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM