Krimi

Trojica mladíkov z Podskalky čelí obvineniu: Plán im prekazila policajná hliadka

Muži zákona obvinili troch mladíkov z Podskalky (17, 18, 19). Pozrite si, čoho sa podľa polície dopustili.

Ilustračný obrázok k článku Trojica mladíkov z Podskalky čelí obvineniu: Plán im prekazila policajná hliadka
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová informovala, že traja mladí muži z Podskalky vo veku 17, 18 a 19 rokov boli povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Koškovciach obvinení z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Po predchádzajúcej vzájomnej dohode koncom novembra minulého roka z pozemku jedného z rodinných domov v obci Udavské odcudzili 64 kg kovového šrotu. Ten naložili na dvojkolesový vozík a odviezli ho do výkupu zberných surovín. O dva dni neskôr sa na "miesto činu“ mládenci vrátili a teraz už naložili na vozík 180 kg kovového šrotu s úmyslom, že ho opäť odvezú a speňažia… Plán im prekazila miestna policajná hliadka, ktorá ich cestou skontrolovala a vo veci konala," uviedla Ligdayová.

Policajná hovorkyňa doplnila, že prípad bol riadne zadokumentovaný, šrot bol zaistený a vrátený majiteľke. „Mladí muži sa zmocnili cudzej veci a prisvojili si ho a to aj napriek tomu, že za obdobný čin už bol každý jeden z nich v predchádzajúcom období riešený. Mládenci sú stíhaní na slobode, no ak sa im vina preukáže, hrozí im trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodala Ligdayová.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM