Rôzne

Tipy na zaujímavé akcie tohto týždňa v našom meste: TOTO radíme zažiť

Naša redakcia vám prináša tipy na zaujímavé akcie tohto týždňa v Humennom. Pozrite si, čo radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na zaujímavé akcie tohto týždňa v našom meste: TOTO radíme zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Štvrťfinále play-off

V utorok sa na humenskom zimnom štadióne odohrá tretí štvrťfinálový zápasy play-off prvej hokejovej ligy medzi Humenným Dubnicou. Ak zvíťazia hostia, postupujú… Ak ale v tomto zápase uspejú domáci, štvrtý zápas sa odohrá hneď v stredu opäť v Humennom. Úvodné buly v oboch prípadoch o 17:30 hod. Viac tu.

Utorok: Bohemian Rhapsody

Ak patríte medzi tých, čo ešte nevideli Bohemian Rhapsody, vedzte, že Kino Fajn to bude opäť dávať, konkrétne v utorok o 19:00 hod. Popis: Queen. Jediné, čo je pozoruhodnejšie ako ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu a jedinečnú životnú a umeleckú kariéru Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Štvrtok: Ešte raz, ale lepšie

V Dome kultúry sa vo štvrtok o 19:00 hod. uskutoční divadelné predstavenie s hviezdnym obsadením a názvom Ešte raz, ale lepšie. Predstavia sa Marko Igonda, Aniko Vargová, Kristína Greppelová, Gregor Hološka / alt. Martin Mňahončák. Popis: V manželstve úspešného spisovateľa, ktoré stojí na pokraji rozvodu, dochádza pri výmene názorov k úrazu a nešťastnému pádu, pri ktorom Thomas (Marko Igonda) stráca vedomie a dostáva sa do kómy. Po prebratí z kómy za vracia do veku 20 rokov, všetko ostatné, vrátane problémov v jeho manželstve, sa mu z pamäti vymazalo… Dá sa takto začať odznova?

Sobota: Mestský ples

Dňa 9. februára od 19:00 hod. sa uskutoční XXI. ročník Reprezentačného plesu mesta Humenné a to v estrádnej sále Domu kultúry. Hosťom večera bude známa slovenská speváčka Kristína. Okrem nej sa predstaví FRIMart tanečné štúdio Prešov, hudobná skupina X-time a Kapela Jána Budiho. Viac info tu.

Sobota: Gonsofus a Zoo And Aquarium

Na zaujímavý hudobný zážitok si budete môcť prísť v History Art & Music Clube. Predstaví sa medzinárodný hudobný projekt Gonsofus, ktorý je výsledkom spolupráce Sashu Mamaeva a Gábora Tokára. Skupina je známa pre unikátne, veľmi energické a živé koncerty, na ktorých iba oni dvaja ovládajú cely arzenál hudobných nástrojov a prostredníctvom „loopovania“ vytvárajú šou so zvukom celého ansámblu. Okrem toho vystúpi aj inštrumentálna kapela Zoo And Aquarium. Začiatok o 20:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste už snímky humenského námestia pochádzajúce z rozhrania 19. a 20. storočia?

INTERESANTNÁ FOTOGALÉRIA: Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM