Správy

Testovať sa bude aj v Snine. Mesto zriadi 5 odberných miest

Druhé kolo plošného skríningu sa bude počas víkendu konať aj v Snine.

Ilustračný obrázok k článku Testovať sa bude aj v Snine. Mesto zriadi 5 odberných miest
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

V súvislosti s druhým kolom skríningu na ochorenie COVID-19, ktoré sa počas víkendu (30. – 31. 1.) uskutoční v okrese Snina. Okresné mesto spustilo aj rezervačný systém na testovanie.

Testovať sa bude dva dni. Ako informovala Michaela Šalachová z Mestského úradu (MsÚ) v Snine, mesto opäť zriadi päť mobilných odberových miest (MOM). Záujemcovia ich nájdu v priestoroch Cirkevnej spojenej školy na ulici Švermovej, Základnej školy (ZŠ) na ulici Komenského, v elokovanom pracovisku ZŠ P. O. Hhviezdoslava, v priestoroch ZŠ na Študentskej ulici a ZŠ na Budovateľskej u­lici.

Odbery sa budú vykonávať od 8.00 do 12.30 hod., od 13.00 do 17.00 hod. a od 17.00 do 20.00 hod., s tým, že posledný odber bude vždy pol hodinu pred prestávkou alebo ukončením testovania. „Na testovanie je potrebné zobrať si so sebou občiansky preukaz a v prípade detí ich preukaz poistenca. Obyvatelia mesta Snina sa v rámci plošného skríningu na ochorenie COVID-19 môžu dať otestovať na ktoromkoľvek odbernom mieste,“ povedala Šalachová.

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM