Rôzne

Témy, ktoré Humenčanov zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa

Je tu nedeľa a správny čas sa obzrieť za končiacim sa týždňom. Aké témy čitateľov na našom portáli zaujali najviac? Urobte si rýchly prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Humenčanov zaujali najviac: Najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Tragédia

Smrteľná dopravná nehoda. O život pri nešťastí prišiel mladý muž (†26). Ten podľa polície sedel ako spolujazdec v aute, ktoré narazilo do autobusu. Viac sa dočítate tu.

Program pamätných dní

Polemic, premietanie na námestí i ďalšie lákadlá… V septembri čakajú Humenčanov 699. Pamätné dni mesta. A pripravuje sa naozaj bohatý program. Preštudujte si ho už teraz. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Foto: Osvetlený kaštieľ

Kaštieľ v Humennom sa po rekonštrukcii dočkal osvetlenia. Reflektory pripevnené na pouličné lampy z neho robia pastvu pre oči aj v noci. Vychutnajte si na fotkách krásny nočný pohľad na dominantu nášho mesta.

Poslanec upozornil na cestu

Mestský poslanec Jozef Babják upozornil na komunikáciu v Humennom. Podľa jeho slov je na nej ohrozená bezpečnosť nielen chodcov, ale aj motoristov. O ktorej ceste bola reč?

Zadržaných 20 ľudí

Polícia zadržala na Zemplíne dvadsať ľudí a to pri dedine nachádzajúcej sa v blízkosti východnej hranice. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM