Rôzne

Takýto úkaz na oblohe sa podarilo zachytiť v Humennom: Mladík dal hlavu hore a hneď chytal foťák!

Aj keď len koncom minulého týždňa sme tu mali zatmenie slnka, v Humennom sa naskytol na oblohe ďalší zaujímavý úkaz. Tentoraz však z iného súdka. Mladý Humenčan, keď ho zbadal, hneď bral do rúk foťák. Pozrite si, čo sa mu na našom nebi podarilo zaznamenať.

Ilustračný obrázok k článku Takýto úkaz na oblohe sa podarilo zachytiť v Humennom: Mladík dal hlavu hore a hneď chytal foťák!
Zdroj: Dnes24.sk

Fotky sa podarilo urobiť nášmu čitateľovi Adamovi. Toho v prvý pracovný deň tohto týždňa presne o 17:45 zaujal zaujímavý úkaz na oblohe nad Humenným. Keď obrátil hlavu hore smerom k nebu, nebolo mu veľa treba. Neváhal a hneď na to, čo spozoroval nad sebou, mieril objektív.

Snímky, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii, Adam nafotil na humenskom sídlisku Poľana. Fotky, ktoré sa mu podarilo urobiť, nám následne zaslal do redakcie.

Pokúsili sme sa následne zistiť, o čo vo vzduchu vlastne išlo a či má tieto zaujímavo posplietané čiary, ktoré bolo vidieť na humenskom nebi, na svedomí lietadlo. Pre odpovede sme sa obrátili na Dopravný úrad.

„Z údajov nevieme preveriť,  o akú leteckú prevádzku išlo, ale podľa fotografií je možné predpokladať, že sa skutočne jedná o kondenzačné čiary za lietadlom,“ uviedla k fotkám pre spravodajský portál Humenné 24 hovorkyňa Dopravného úradu Miroslava Janušicová.

Vy si obrázky, ktoré sa podarilo zaznamenať na oblohe nad Humenným, môžete pozrieť v našej fotogalérii!

Mladík zachytil zaujímavý úkaz na našom nebi: Toto odfotil nad Humenným!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM