Rôzne

Sú rozhodne zaujímavé a možno oslovia aj vás: TOP decembrové podujatia v Humennom

December už doslova klope na dvere. Pozrite si redakčný výber top podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Sú rozhodne zaujímavé a možno oslovia aj vás: TOP decembrové podujatia v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Mikuláš na námestí

V predvečer sviatku svätého Mikuláša a teda 5. decembra sú detí obdarovávané menšími darčekmi a konajú sa aj rôzne podujatia. Čo pre najmenších obyvateľov pripravilo Mestské kultúrne stredisko v Humennom? Tešiť sa môžu na rozprávku Hľadáme Mikuláša v Dome kultúry či tradične na rozsvietenie vianočnej jedličky na námestí. Viac tu.

Mikuláš s Eiffelkom

V Eiffelku – Detskom zábavnom parku sa 6. decembra uskutoční taktiež mikulášske podujatie a v rámci programu budú pripravené tvorivé dielničky, trblietavé tetovanie, maľovanie na tvár, maskot Eiffelko, šašo, anjel s čertom, hosť Timea Lacová, minidisco, rozsvietenie vianočnej výzdoby a nebude chýbať samozrejme Mikuláš.

Vianočné trhy

Málokto nemá rád ich atmosféru. Ani tohtoročný december nebudú v Humennom chýbať Vianočné trhy. Pôjde už o ich XXIII. ročník. A uskutočnia sa v dňoch 6. a 7. decembra 2018. Viac sa o nich dočítate aj tu.

DJ EKG

Podľa mnohých najžiadanejší a najobľúbenejší slovenský dídžej. A 25. decembra bude baviť prítomných v humenskom Arena Night Clube. Podľa organizátorov vás čaká v prvý deň vianočný neopakovateľný zážitok… O support sa tradične postará Folly.

Retro-Funk párty

V Castle Music Clube sa na Štefana a teda 26. decembra predstavia Funky Monkeys Djs, a prítomných budú baviť celú noc disco, funky, retro hudbou. Na programe v tomto klube totiž bude Štefanská Retro-Funk párty.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM