Rôzne

Stačí si už len vybrať: PREHĽAD víkendových podujatí v Humennom

Oddýchnite si počas víkendu aj vy. Môžete tak učiniť aj na akciách, ktoré sa počas neho uskutočnia v Humennom. Tu je prehľad tých, ktoré nás zaujali.

Ilustračný obrázok k článku Stačí si už len vybrať: PREHĽAD víkendových podujatí v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový duel prvého s tretím

Sobota, Zimný štadión. Hokejisti MHK Humenné v poslednom zápase rozprášili na domácom ľade Gelnicu vysoko 14:5 a tento víkend ich čaká ďalší domáci zápas. Tentoraz do Humenného pricestuje béčko Liptovského Mikuláša. Nepôjde pritom o hocijaký zápas, ale o duel prvého s tretím! Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Koncert v Nostalgii

Sobota, Nostalgia Music Pub. RAGE AGAINST THE MACHINE guerrilla tribute band sa vracia do Humenného a predvedie sa spolu s humenskou kapelou .STEPASIDE. a topoľčianskou HEAD2DOWN. Tento podnik sa bude od 19:30 hod. otriasať v revolučných hymnách 90.rokov.

Medzietnický kultúrny gastro festival

Nedeľa, Centrum voľného času Dúha. OZ Róm Podskalky chystalo takmer celý rok podujatie, ktoré sa uskutoční práve túto nedeľu. Načo sa môžete tešiť? Doobeda sa predstavia kuchyne národnostných menšín: rómska, afganská, somálska ukrajinská, sudánska. V kultúrnom programe sa predstavia amatérske ale i profesionálne hudobné a tanečné zoskupenia jednotlivých národnostných menšín. Celým programom bude sprevádzať Gitana. Cieľom podujatia je predstaviť širokej verejnosti bohatú kultúru národnostných menšín žijúcich na Slovensku, ktorá pomáha búrať bariéry a predsudky. Začiatok podujatia je naplánovaný na 13:00 hod.

Vražda v Orient Exprese

Sobota (17:00 hod.) a nedeľa (19:30 hod.), Kino Fajn. Na záver ešte tip do kina. Čo poviete na vysoko hodnotenú filmovú novinku Vražda v Orient Exprese? Krimi dráma s množstvom hviezd… Tu je popis: To, čo začína ako luxusná jazda vlakom z Istanbulu do Londýna, sa rýchlo premení na jeden z najnapínavejších a najzáhadnejších detektívnych príbehov, aký bol kedy vyrozprávaný. Predloha Agathy Christie opisuje osudy trinástich pasažierov uviaznutých v luxusnom vlaku Orient exprese kdesi v snehových závejoch na Balkáne. V okamihu, keď vo vlaku dôjde k záhadnej vražde amerického obchodníka, každý z nich sa stáva podozrivým. V úlohách obete a možných vrahov sa totiž predstaví Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michele Pfeiffer, Daisy Ridley, Sergej Polunin a mnohí ďalší podozriví.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM