Rôzne

Spríjemnite si víkend v Humennom vďaka podujatiam: Ktoré radíme zažiť?

Víkend už odštartoval. A zatraktívniť vám ho môžu aj akcie v Humennom. Tieto radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Spríjemnite si víkend v Humennom vďaka podujatiam: Ktoré radíme zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Futsalová liga

Tohoročná Mestská futsalová liga napíšu v sobotu svoju poslednú časť. Na programe je totiž jej posledné kolo. A ako tradične, hrá sa v športovej hale, pričom zápasy tretej ligy začínajú od 8:00 hod., druhá liga štartuje o 11:55 hod. a prvý zápas prvej ligy sa začne o 15:50 hod.

Literárny večer

V kaviarni CheckMate sa v sobotu so začiatkom o 18:00 hod. uskutoční ďalší Literárny večer. Tento bude zameraný na Dana Browna a jeho tvorbu. Čo robí knihy Dana Browna takými špecifickými? Mystika, konšpirácie, symboly, tajné rády? Podarilo sa mu v najnovšom románe „Pôvod" udržať nasadenú latku?…

Zložka 64

V nedeľu o 19:30 hod. premieta Kino Fajn dánsky kriminálny a mysteriózny thriller s názvom Zložka 64. Popis: Do rúk detektíva Carla Mørcka a jeho asistenta Assada z kriminálneho Oddelenia Q sa dostáva ďalší nevyriešený prípad súvisiaci s tromi mumifikovanými telami sediacimi okolo jedálenského stola. Pátranie po majiteľovi apartmánu, kde sa múmie našli ich privádza na opustený ostrov Sprogø, neslávne známe miesto, kde sa vykonávali podivné lekárske experimenty, zneužívanie a prevýchova necudných dievčat. Mrazivý detektívny príbeh založený na skutočnej kapitole dánskych dejín je štvrtým severským trilerom natočeným podľa bestelleru Jussiho Adler-Olsena.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Spríjemnite si sobotu aj zhliadnutím archívnych záberov z nášho mesta.

Zaspomínajte si s nami: Archívne FOTKY Humenného zo 70-tych a 80-tych rokov
17
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM