Iné športy

Športuchtiví Humenčania, to si nenechajte ujsť: V meste sa uskutoční Silvestrovský beh

Už najbližší pondelok je Silvester a počas tohto dňa sa v Humennom okrem iného uskutoční aj 38. ročník Silvestrovského behu. Čítajte bližšie info.

Ilustračný obrázok k článku Športuchtiví Humenčania, to si nenechajte ujsť: V meste sa uskutoční Silvestrovský beh
Zdroj: TASR

Ak máte chuť si po sviatkoch trochu zašportovať a hľadáte inšpiráciu, toto vás rozhodne môže zaujať. Mesto Humenné v spolupráci s Atletickým klubom Humenné zorganizovali na pondelok 31. decembra už 38. ročník Silvestrovské­ho behu.

Súťažiť sa bude v dvanástich rôznych kategóriách s rôznymi dĺžkami trate. Najmladších čaká 200 metrová trať, tá najdlhšia meria 5 tisíc metrov. Všetci bežci budú štartovať v Parku mieru, dlhšie trate povedú aj lesoparkom Hubková.

Konkrétne sa bežci budú zhromažďovať pri amfiteátri, v budove Galérie prebehne prezentácia od 9:30 hod. a samotné štarty sú pripravené na 10:30 hod. – deti a 11:30 hod. juniori a dospelí. Štartovné platia narodení do roku 2000 a to 5 eur.

A ak sme už pri športe, vo štvrtok sme vás informovali o parádnych úspechoch plavcov z PK Chemes Humenné na medzinárodnom turnaji v Košiciach. Pozrite si ich rovno obrazom v galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Humenským plavcom sa na pretekoch v Košiciach darilo: Medailová žatva! FOTO
7
Galéria
Zdroj: PK Chemes Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM