Rôzne

Sobota a nedeľa v Humennom? Aj takéto atraktívne možnosti na relax ponúkajú

Víkend už odštartoval a mnohí sa z toho radujú. No a v našom meste ponúka aj takéto lákavé akcie, na ktorých môžete zrelaxovať.

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Humennom? Aj takéto atraktívne možnosti na relax ponúkajú
Zdroj: Dnes24.sk

Expres Street Party

Na námestí pred Domom kultúry bude v sobotu živo. Uskutoční sa tu totiž Expres Street Party, ktorá do Humenného prinesie známe mená. Humenčanom a spol. sa predstavia Katarína Knechtová, Dominika Mirgová, Majself, DJ EKG, DJ Sukowach a tiež dídžej a moderátor rádia Expres. Začiatok podujatia o 19:00 hod.

Kultúrne leto

Počas nedele Humenčanov a spol. tradične čaká Kultúrne leto. Túto nedeľu sa na námestí pri Fontáne lásky v čase od 17:30 hod. predstaví Folklórna skupina Hatalovčan.

Ibiza

V nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn francúzsku komédiu s názvom Ibiza. Popis: Philippe a Carole sa spoznali len nedávno. Obaja sú rozvedení. Sú do seba až po uši zamilovaní a Philipe urobí čokoľvek, aby si na svoju stranu získal Carolinine deti, ktoré z neho nie sú celkom také nadšené ako ona. Jej synovi preto navrhne, že pokiaľ spraví maturitu, môže vybrať letnú dovolenku on. A… hurá na Ibizu! Philipova predstava o pohodovej rodinnej dovolenke na vidieku sa rýchlo vytratí, pretože nastal čas nabrať silu na najdivokejšiu jazdu jeho života.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste ich už?

Fotky, ktoré vyvolávajú spomienky: Zachytili asanáciu a výstavbu mesta Humenné
8
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM