Veronika Hunyadiová Správy

Škôlka v Humennom dostala nový šat: Pribudli preliezky aj jazierko, FOTO

MŠ Třebíčska v Humennom vytvorila vo svojom areáli pre deti priestor na hranie aj relax.

Ilustračný obrázok k článku Škôlka v Humennom dostala nový šat: Pribudli preliezky aj jazierko, FOTO
8
Galéria

Areál Materskej školy (MŠ) Třebíčska sa zmenil na nepoznanie. Na prvý pohľad zaujne už vstupná brána, ktorú zdobia obrovské farbičky.

Škôlka sa zapojila do regrantingového programu Komunitnej nadácie mesta Humenné. V areáli materskej školy pribudla šmykľavka, drevený domček a vznikla mini relaxačná zóna pre deti s malým jazierkom a solárnou minifontánkou a lavičkou na sedenie.

Krajšie mesto

Komunitná nadácia mesta Humenné spája ľudí, rieši potreby obyvateľov ako aj aktivity. Ako uviedlo mesto na svojej stránke, v tomto roku nadácia podporila 15 projektov v rámci programu Skrášľujem svoje mesto.

O finančné prostriedky žiadali materské a základné školy, ale aj spoločenstvá vlastníkov bytov. „Prevažná časť projektov je už zrealizovaná, na ďalších sa pracuje. Verím, že novými aktivitami prispejeme k ďalšiemu smerovaniu nadácie. Týka sa nielen podpory v meste, ale aj sociálneho zázemia,“ povedal Miroslav Turčan, predseda Správnej rady Komunitnej nadácie mesta Humenné.

„Takéto aktivity by Komunitná nadácia mala podporovať. Teším sa z projektu Skrášľujem svoje mesto, vznikli veľmi pekné predzáhradky pred obytnými domami i v materských či základných školách,“ dodal primátor Miloš Meričko, ktorý je správcom nadácie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM