Rôzne

Romantika pod hviezdami: Neďaleko Humenného môžete okúsiť nočné kúpanie, FOTO

Lákajú vás vodné radovánky po zájdení horúcich lúčov slnka? Nočné kúpanie môžete zažiť aj neďaleko nášho mesta a to napríklad na tomto kúpalisku...

Ilustračný obrázok k článku Romantika pod hviezdami: Neďaleko Humenného môžete okúsiť nočné kúpanie, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Barnova rika

Sezóna v Športovo-rekreačnom areáli Barnova rika, ktorý sa nachádza v neďalekej obci Zemplínske Hámre, je v plnom prúde. A s ňou aj nočné kúpanie, ktoré funguje denne od 19:00 do 22:00 hod v závislosti od počasia.

„Je naozaj vhodné pre všetkých plavcov, keďže voda je večerami príjemnejšia a bazén väčšinou nie je preplnený,“ poznamenali na margo nočného kúpania pre Humenné 24 prevádzkovatelia kúpaliska.

Nočné kúpanie nie je na tomto kúpalisku novinkou, prevádzkovali ho aj počas minulých sezón. Novinkou ale je rozšírenie služieb o prenajímanie ležadiel. „1 euro stojí požičanie ležadla na pol dňa a 2 eurá na celý deň,“ ozrejmili prevádzkovatelia.

Otvárací čas riadneho denného kúpania je počas leta od 09:00 do 18:00 hod. Návštevníci sa o stave bazénov môžu informovať telefonicky alebo na oficiálnej facebookovej stránke Športovo-rekreačného areálu Barnova rika.

Areál je umiestnený v scenérii Vihorlatského pohoria a je relaxačným centrom obce Zemplínske Hámre, ktorá takto zmenila nevyužívanú lokalitu, kde pred rokmi končil nepotrebný odpad.

Návštevníci majú možnosť kúpania sa, ale aj športovania či grilovania v prírode. Tohtoročná sezóna je desiatou v poradí.

FOTO: Neďaleko nášho mesta si môžete užiť vodné radovánky pod hviezdami
4
Galéria
Zdroj: Barnova rika
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM