Rôzne

Relax cez víkend nezaškodí: Zoznam podujatí, ktoré radíme navštíviť v Humennom

Prvý decembrový víkend je už tu. Relax si počas neho môžete dopriať aj na zaujímavých podujatiach v Humennom. Tieto radí naša redakcia navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Relax cez víkend nezaškodí: Zoznam podujatí, ktoré radíme navštíviť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné – Sabinov

Humenskí hokejisti zvládli priamy súboj o priebežné prvé miesto v tabuľke na horúcom ľade Martina a túto sobotu ich opäť čaká zápas na domácom ľade. A privítajú súpera zneďaleka – HK Sabinov. Začiatok zápasu je o 17:30 hod.

Vystúpenia pri Fontáne

Prvá adventná nedeľa prináša so sebou aj kultúrne vystúpenia na námestí pri Fontáne lásky. O 15:00 hod. sa predstaví Gospel – Mládežnícky zbor Spoločenstva Gorazd pri Rímskokatolíckej farnosti Sťatia sv. Jána Krstiteľa v Humennom a o 15:30 hod. ženská folklórna spevácka skupina Zornica.

Mikulášske predstavenie

V nedeľu o 17:00 hod. si na svoje prídu najmladší Humenčania. V divadelnej sále Domu kultúry sa koná Mikulášske predstavenie – Máša, medveď a Mikuláš.

Rozsvietenie stromčeka

No a v nedeľu o 18:00 hod. zaiste nielen mnohí malí Humenčania s rodičmi nebudú chýbať na námestí pred Domom kultúry, kde bude za asistencie Mikuláša rozsvietený vianočný stromček.

Nádych pre lásku

V nedeľu o 19:30 hod. bude Kino Fajn premietať životopisnú romantickú drámu založenú na skutočných udalostiach. Tu je popis: Robin Cavendish a jeho manželka Diana sú okúzľujúci mladý pár. Obaja milujú cestovanie a dobrodružstvá. Počas pobytu v Keni mladý Robin ochrnie a prognózy lekárov nie sú príliš optimistické. Robin sa nevie zmieriť s myšlienkou celoživotného pripútania na lôžko. Láska manželov je silnejšia než nepriazeň osudu a tak sa rozhodnú neprežívať, ale žiť naplno s každým nádychom. Začnú cestovať po svete a ich odvaha, humor a vášeň menia životy ďalším ľudom…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM