Rôzne

PSK vyhlásil výberové konanie: V hre je takýto flek s miestom výkonu v Humennom

Hľadáte si v Humennom prácu alebo cítite, že nastal čas na zmenu? Nenechajte si ujsť nasledujúce riadky.

Ilustračný obrázok k článku PSK vyhlásil výberové konanie: V hre je takýto flek s miestom výkonu v Humennom
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Prešovský samosprávny kraj (PSK), zastúpený jeho predsedom Milanom Majerským, vyhlásil výberové konanie na obsadenie miesta zamestnanec Informačno-poradenského centra pre EŠIF s miestom výkonu práce v Humennom.

„Pracovné miesto sa obsadzuje pre výkon činnosti Informačno-poradenského centra s miestom výkonu práce v Humennom, ktoré je súčasťou Integrovanej siete Informačno-poradenských centier, ktorá je verejnou regionálnou sieťou kontaktných miest príslušných riadiacich orgánov a komunikačných kanálov pre verejnosť,“ upresnila prešovská župa.

Jedná sa o plný pracovný úväzok s predpokladaným nástupom od januára 2020.

Medzi kvalifikačné predpoklady zaradila župa vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, znalosť legislatívy EÚ a SR na programové obdobie 2014 – 2020, znalosť Systému riadenia európskych štrukturálnych a investičných fondov, Systému finančného riadenia štrukturálnych fondov, Kohézneho fondu a Európskeho námorného a rybárskeho fondu na programové obdobie 2014 – 2020, odbornú prax v dĺžke minimálne jedného roka v oblasti poskytovania koordinačnej alebo metodickej podpory v súvislosti s fondmi EÚ alebo obdobnými fondmi, preukázaná životopisom príp. referenciou a IT zručnosti na úrovni skúseného užívateľa.

„Osobný plat podľa §7a zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme – pri plnom pracovnom úväzku od 1 000 eur,“ uviedol k forme odmeňovania PSK.

Zaslať žiadosť je možné do 6. decembra. Zoznam požadovaných dokladov a ďalšie podrobnejšie info nájdete na stránke PSK.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie, tu sú vizualizácie.

VIZUALIZÁCIE: Vnútrobloky na Sídlisku pod Sokolejom sa dočkajú revitalizácie
16
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM