Peter Klimant Správy

Priebeh volieb na krajnom východe Slovenska? Okresné volebné komisie zatiaľ problémy nehlásia

Bezproblémový priebeh volieb zatiaľ hlási krajný východ Slovenska. Potvrdili to zástupcovia Okresných volebných komisií.

Ilustračný obrázok k článku Priebeh volieb na krajnom východe Slovenska? Okresné volebné komisie zatiaľ problémy nehlásia
Zdroj: TASR

Na krajnom východe Slovenska majú voľby doteraz bezproblémový priebeh. Potvrdili to zástupcovia Okresných volebných komisií (OVK).

„Niektorých kolegov už máme v teréne, mapujú situáciu. Žiadne problémy ale zatiaľ neboli hlásené, všetko prebieha tak ako má,“ uviedol predseda OVK v Humennom Jozef Repko s tým, že pokojný priebeh majú aj voľby v Sninskom a Medzilaboreckom okrese.

„Voľby sa začali všade. Všetko je zatiaľ v poriadku. Členovia komisie sa išli pozrieť po okrskoch,“ priblížila situáciu zapisovateľka OVK v Michalovciach Danica Džačková, podľa ktorej sú voľby pokojné aj v Sobranskom okrese.

V okresoch Humenné, Snina a Medzilaborce evidujú okolo 91 000 oprávnených voličov. V 115 obciach a troch mestách môžu hlasovať v 167 volebných miestnostiach. V ďalších zemplínskych okresoch Michalovce a Sobrance ležia štyri mestá a 121 obcí. Celkovo tam otvorili 182 volebných miestností pre takmer 107 000 oprávnených voličov.

Na portáli Dnes 24 vám prinášame ONLINE prenos z volieb za celé Slovensko. Sledujte ich priebeh spolu s nami.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM