Krimi

Pri Humennom sa stala nehoda: Nákladiak sa zrazil s jedným autom a potom s ďalším!

Muži zákona informovali, že pri Humennom došlo k nehode. Prinášame vám podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Pri Humennom sa stala nehoda: Nákladiak sa zrazil s jedným autom a potom s ďalším!
Zdroj: TASR

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove uviedol, že nehoda sa stala na križovatke, ktorá sa nachádza na výjazde z Humenného v smere na Brekov.

Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik povedal, že k nehode došlo dnes krátko po 7.00 h. Dodal, že osobné auto Suzuki SX4 viedla 54-ročná žena, nákladné vozidlo s návesom 26-ročný muž a automobil Renault Mégane 24-ročný muž.

Krajský policajný hovorca uviedol, že vodička Suzuki SX4 jazdila po ceste druhej triedy v smere na Humenné. „Pri vchádzaní na hlavnú cestu nerešpektovala dopravné značenie ‚daj prednosť v jazde‘ a s vozidlom vošla do jazdnej dráhy nákladnému autu,“ povedal Džobanik a dodal, že to išlo v pravom jazdnom pruhu po hlavnej ceste v smere z Humenného na obec Brekov, v dôsledku čoho došlo k zrážke týchto vozidiel.

Pokračoval, že nákladné auto po tejto kolízii zmenilo smer jazdy, pričom prešlo do protismernej časti cesty, kde sa ľavou prednou stranou zrazilo s pravou prednou stranou protiidúceho vozidla Renault Mégane. „Na mieste dopravnej nehody boli vodiči podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ informoval Džobanik. Dodal, že celková škoda, ktorá vznikla pri nehode na všetkých troch vozidlách, bola vyčíslená na približne 12 500 eur. „Vodiči osobných áut utrpeli pri dopravnej nehode zranenia s dobou liečenia do siedmich dní,“ doplnil Džobanik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM