Rôzne

Pri Humennom sa chystá parádna akcia pre športových nadšencov: Cyklofest!

Toto bude športuchtivých Humenčanov a spol. celkom určite zaujímať. V okolí nášho mesta sa uskutoční akcia s názvom Cyklofest 2017. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Pri Humennom sa chystá parádna akcia pre športových nadšencov: Cyklofest!
Foto: Bohuš Štenko

Podujatie Cyklofest 2017, ktoré sa uskutoční 29.-30. apríla, vzišlo z predchádzajúcich dvoch ročníkov MTB pretekov Iľovnickým hrebeňom. Hlavnou súčasťou tak budú aj tento rok cyklo preteky, kde je možnosť výberu z troch zokruhovaných tratí podľa náročnosti. Ak si chcete zasúťažiť, je potrebné sa predtým najprv zaregistrovať. No cyklofest si budú môcť naplno užiť aj jeho nesúťažiaci účastníci.

Popri pretekoch sa v areáli Jazera L.A. pri Lackovciach uskutoční trial show majstra sveta Jána Kočiša, súčasťou podujatia budú taktiež detské preteky aj ďalšie atrakcie pre mladšie ročníky, chýbať nebude guľáš, tombola či večerná diskotéka. A po nej budú mať účastníci podujatia možnosť stanovať v areáli rybníka bezplatne.

„Na druhý deň ráno je pripravená organizovaná cyklotúra na najvyšší vrch Vihorlatských vrchov, Vihorlat. Nie menej zaujímavá bude prezentácia bicyklov a elektro bicyklov, spojená s testovacími jazdami po cestách i cyklochodníkoch s rôznou obtiažnosťou,“ prezradili ďalej organizátori.

Foto: archív, z prvého ročníka podujatia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM