Rôzne

PREHĽAD pre tancuchtivých: Čas plesov je opäť tu, aj takéto sa uskutočnia v Humennom

Užite si plesovú sezónu plnými dúškami. V našom prehľade nájdete hneď niekoľko typov na plesy, ktoré sa počas nej uskutočnia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD pre tancuchtivých: Čas plesov je opäť tu, aj takéto sa uskutočnia v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

10. január: Ples priaznivcov stolného tenisu

Už tento piatok o 18:00 hod. sa uskutoční Ples priaznivcov stolného tenisu. Miestom zábavy bude svadobný salón pizzérie Bowling na Sídlisku III. Hrať bude DJ Gabriello. Ceny vstupeniek: dospelí 25 eur a deti 13 eur na osobu.

11. január: Rusnacky silvestrovský ples

Najbližšiu sobotu 11. januára je od 18:00 hod. na programe IV. Rusnacky silvestrovský ples, ktorý sa uskutoční v Chemickom internáte (oproti LDCH). Večerom bude sprevádzať hudobné zoskupenie Gentlemans a o kultúrny program sa postarajú Štramáci. Chýbať nebude tombola či ohňostroj. Vstupné je 35 eur na osobu.

25. január: Ples 2020

Súčasťou plesovej sezóny v Humennom budú aj tentoraz taktiež mládežnícke plesy. Jeden z nich, Ples 2020, sa bude konať 25. januára 2020 o 18:00 hod. v penzióne Aston. O zábavu sa postará DJ Gabriello. Cena lístka je 20 eur.

25. január: Reprezentačný ples mesta Humenné

22. Reprezentačný ples mesta Humenné je na programe 25. januára o 19:00 hod. Ako inak, v estrádnej sále Domu kultúry. Medzi účinkujúcimi budú Peter Cmorik, hudobná skupina Armis, ľudová hudba Prešovčan či tanečná skupina z Košíc Konzervatórium Jozefa Adamoviča. Moderátorom večera bude Filip Lenárth. Cena vstupenky je 47 eur.

15. február: 7. Mládežnícky ples

Ďalší z mládežníckych mimoškolských plesov sa bude konať 15. februára v spoločenskej sále ROH. Jeho začiatok je naplánovaný na 18:00 hod. Večerom bude sprevádzať DJ Robin. Vstupné je 23 eur na osobu. Cena vstupeniek je 23–25 eur.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste viete, dajte nám vedieť na humenne@global24.sk, ďakujeme.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Humenská kapela .STEPASIDE. oslávila 15. výročie, FOTO zo špeciálneho koncertu.

Humenská kapela .STEPASIDE. oslávila 15. výročie: FOTO zo špeciálneho koncertu
23
Galéria
Zdroj: Tomáš Hnát

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM