Rôzne

PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Humennom a okolí

Môžeme sa radovať, je tu opäť víkend. Aké zaujímavé akcie počas neho radíme zažiť v Humennom a okolí? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Pozrite si, aké podujatia počas víkendu radíme zažiť v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Deň čo deň

V Kine Fajn dávajú v sobotu o 17:30 hod. a v nedeľu o 19:30 hod. romantickú snímku s názvom Deň čo deň. Popis: Film rozpráva príbeh 16-ročného dievčaťa Rhiannon, ktorá sa zamiluje do niekoho, kto sa prebúdza každý deň v inom tele a každý deň žije život niekoho iného. S pocitom, že sú si súdení, sa deň čo deň snažia nájsť jeden druhého, bez toho, aby vedeli, čo alebo koho im prinesie budúci deň. Čím viac sa milujú, tým viac je ťažšie zmieriť sa so skutočnosťou, že jeden z nich je každých 24 hodín niekým iným.

Massriot – Robo Šimko

V Nostalgia Music Pube sa v sobotu od 20:00 hod. predstaví so svoju kapelou bývalý superstárista Robo Šimko. A na svoje si tak prídu priaznivci rock/metalovej hudby. Koncert sa uskutoční v rámci turné #niecosadeje tour 2018. Niečo sa deje je totiž názov najnovšieho albumu tejto skupiny.

Futbal v okolí

Po zimnej prestávke a súhlase počasia sa tento víkend naplno rozbehnú aj nižšie futbalové súťaže. Zaujímavých futbalových zápolení v okolí bude teda hojne. Vyberáme niektoré zápasy, kam to je aj z Humenného iba na skok: Ptičie – V. Šariš (nedeľa o 15:30 hod., 4. liga), Pakostov – Kamenica nad Cirochou (nedeľa o 15:30 hod., 5. liga), Lackovce – Lieskovec (nedeľa o 15:30 hod., 1. trieda), Hažín nad Cirochou – Rovné (nedeľa o 15:30 hod., 2. trieda).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM