Rôzne

Prehľad, ktorý vám môže spríjemniť týždeň: Aha, aj aké akcie sa dajú zažiť v Humennom

Nový týždeň je tu a počas neho sa v Humennom chystá viacero zaujímavých podujatí. Naša redakcia spomedzi nich vybrala niekoľko tipov. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Prehľad, ktorý vám môže spríjemniť týždeň: Aha, aj aké akcie sa dajú zažiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Taguj!

Vo štvrtok o 19:30 a v nedeľu o 17:30 hod. premieta Kino Fajn akčnú komédiu s názvom Taguj! a tu je k nej popis: Každý rok sa na jeden mesiac stretne partia súťaživých kamarátov, ktorí sa s plným nasadením a bez akýchkoľvek pravidiel nechávajú strhnúť hrou – naháňačkou, ktorú hrávajú už od prvej triedy – riskujú svoje krky, prácu a vzťahy len preto, aby mohli toho druhého chytiť a vykríknuť: „Si to!“ Tento rok sa termín naháňačky prekrýva s dátumom svadby nepremožiteľného hráča, z ktorého sa tak stáva ľahký cieľ. Ale on vie, že prichádzajú…a je na to pripravený.

Párty na kúpalisku

V piatok sa v areáli vonkajšieho kúpaliska v Humennom koná od 20:00 hod. tanečný festival pod holým nebom Open Summer Kúpalisko Humenné 2018. Zabávať návštevníkov budú dídžeji Tamira z Košíc, Pepo taktiež z metropoly východu, N3ro z Humenného či Aston Erick, rodák z tohto mesta. Podľa organizátorov nebude chýbať parádne osvetlenie, ozvučenie či laser šou.

Posledný zápas

Futbalisti FK Humenné sa v sobotu rozlúčia so sezónou a rovno aj so štvrtou ligou. Do mesta pricestuje súper TJ Sokol Ľubotice, aktuálne 8. celok tabuľky. Úvodný hvizd rozhodcu o 17:00 hod.

Otvorenie Kultúrneho leta

Séria nedeľných kultúrnych podujatí pri Fontáne lásky s názvom Kultúrne leto 2018 odštartuje túto nedeľu a otvorí ju skladateľka, huslistka a speváčka Miriam Kaiser. Začiatok podujatia je o 17:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM