Rôzne

Pozrite si to na fotkách: V humenskej Galérii pod mostom pribudli nové obrazy

Ďalšie dva namaľované piliere sa stáli súčasťou Galérie pod mostom v Humennom. Ešte ste si ich nestihli všimnúť? Pozrite si fotogalériu, ako vznikali...

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si to na fotkách: V humenskej Galérii pod mostom pribudli nové obrazy
4
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Ako náš spravodajský portál informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, do Galérie pod mostom pribudli v týchto dňoch ďalšie dva namaľované stĺpy a to pri príležitosti 700. výročia osláv nášho mesta.

Ide o vyobrazenie sv. Jána Nepomuckého, ktorého socha sa nachádza na Námestí slobody pri Fontáne lásky, levice, ktorá stráži zámok a sedemstovky, ktorá je tohtoročným logom Pamätných dní mesta Humenné.

Už nejaký čas môžu domáci a návštevníci mesta obdivovať pod nadjazdom obrazy kaštieľa, skanzenu, stromu Ginka dvojlaločného, Valaškovského mosta, Vojaka Švejka a portréty osobností – autora novely Obchod na Korze Ladislava Grosmana, módnej návrhárky Lýdie Eckhardt, hudobníka Mariána Čekovského, svetoznámeho fotografa Yuriho Dojča, spisovateľa Václava Pankovčina, klavírneho virtuóza Petra Breinera, grafika Oresta Dubaya, futbalistu Mariána Čišovského či redaktora a karikaturistu Petra Gossányiho.

OBRAZOM: Takto vznikali nové obrazy v humenskej Galérii pod mostom
4
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM