Rôzne

Podujatia tohto víkendu v našom meste: Čo radíme zažiť?

Aké podujatia aktuálneho víkendu radíme zažiť v našom meste? Pozrite si to pekne v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Podujatia tohto víkendu v našom meste: Čo radíme zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Posledný domáci zápas

Futbalisti FK Humenné odohrajú v sobotu posledný zápas sezóny na domácom ihrisku. Už istý tretí celok konečnej tabuľky tretej ligy Východ privíta doma tím AŠK Maria Huta. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:00 hod.

PUKA & Fero Fabian Orchestra

Zaujímavý dvojkoncert je na programe v Adel cafe a to v sobotu so začiatkom o 19:00 hod. Vypočuť si môžete prísť podkarpatské blues a trpké romance kapely PUKA a rockovejšie ladené balady Fera Fabiana v takmer akustickom prevedení.

Príbeh hudby – Johnny Cash

Taktiež v sobotu sa v History Art & Music Clube uskutoční ďalšia epizóda zo seriálu Príbeh hudby a táto bude venovaná jednému z najznámejších amerických country spevákov a skladateľov. Hlavnou témou večera bude totiž Johnny Cash. Podujatie sa začne o 20:00 hod.

Ted Bundy: Diabol s ľudskou tvárou

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. životopisnú drámu Ted Bundy: Diabol s ľudskou tvárou. Popis: Príbeh Teda Bundyho je strašný a v mnohých ohľadoch fascinujúci aj dnes, štyridsať rokov potom, čo Amerika sedela prilepená k obrazovkám a sledovala s ním súdny proces. Bundy spáchal minimálne tridsať vrážd mladých žien. Všetky omráčil, brutálne uškrtil a znásilnil, často posmrtne. No nebol to žiadny odporný čudák a hnusný vrah. Ted Bundy bol očarujúci, vzdelaný a inteligentný krásavec. Prekvapivým rozprávačom strhujúceho filmu je Bundyho priateľka, ktorá s ním v čase vrážd žila pod jednou strechou a o jeho hrôzostrašnej činnosti nemala ani potuchy. Až postupne zisťuje, že muž, s ktorým viedla láskyplný rodinný život, je jedným z najhľadanejších a najväčších monštier Ameriky.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Už ste ju videli? Táto výletná loď sa bude plaviť po Domaši…

Obzrite si ju na fotkách: Táto výletná loď sa bude plaviť po Domaši
4
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM