Rôzne

Plesové obdobie opäť láka: Sledujte, aké plesy sa uskutočnia v Humennom

Čas plesov je opäť tu. A budú sa konať aj v Humennom. Veď si pozrite nasledovný prehľad...

Ilustračný obrázok k článku Plesové obdobie opäť láka: Sledujte, aké plesy sa uskutočnia v Humennom
Zdroj: TASR

Čas tanca a zábavy odštartoval. Plesové obdobie sa začalo už aj v Humennom a uplynulý víkend sa konal III. Rusnacky silvestrovský ples. My sa pozreli teraz bližšie na to, aké plesy sa tu ešte chystajú.

XI. Farský ples

2. februára, Premier

Rímskokatolícka farnosť sv. Jána Krstiteľa pripravila XI. ročník Farského plesu, ktorý sa bude konať 2. februára v reštaurácii Premier. Do tanca bude hrať kapela Pohoda z Bardejova. Cena jedného lístka je 25 eur. Začiatok plesu je naplánovaný na 18:00 hod.

VI. Poľovnícky ples

2. februára, sála chemického internátu

Tradične sa v našom meste uskutoční aj Poľovnícky ples. Ten je na programe taktiež 2. februára so začiatkom o 19:00 hod. Pripravená bude sála chemického internátu (oproti LDCH). Prítomných bude zabávať skupina Armis. Cena lístka je 30 eur na osobu.

6. Mládežnícky ples

16. februára, spoločenská sála ROH

Mládežnícky parlament FreeMar Humenné pozýva na 6. ročník mimoškolského Mládežníckeho plesu, ktorý sa uskutoční 16. februára v spoločenskej sále ROH. Jeho začiatok je naplánovaný na 18:00 hod. O program sa podľa organizátorov postarajú talentovaní Humenčania a DJ Gabriello. Vstupné je 23 eur na osobu.

Novoročný ples

16. februára, Hotel Alibaba

V Hoteli Alibaba sa 16. februára uskutoční Novoročný ples. Jeho začiatok je naplánovaný na 19:00 hod. Do tanca budú hrať Šudikovci a organizátori avizujú bohatú tombolu. Cena jedného lístka je 29 eur.

14. Muzikantský ples

23. februára, Apetito

23. februára od 19:00 hod. sa v reštaurácii Appettito bude konať 14. ročník Muzikantského plesu. Zabávať bude taktiež Hudobné zoskupenie Šudíkovci. Vstupné predstavuje sumu 30 eur na jednu osobu.

Podľa našich nepotvrdených informácií sa v Humennom aj tento rok uskutoční tiež mestský ples, bližšie info vám prinesieme neskôr v samostatnom článku.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Prehľad plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste viete, dajte nám vedieť na humenne@global24.sk, ďakujeme.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Z archívu sme pre vás vytiahli fotky z mestského plesu 2017. Kuknite sa…

OBRAZOM: Pozrite si zábery z 19. reprezentačného plesu mesta Humenné
10
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM