Rôzne

Obľúbené podujatie je tu už tento víkend: Takýto program prinesú folklórne slávnosti v Zubnom

Pid Dubrovou. To je názov folklórnych slávností, ktoré sa konajú v obci Zubné a ktorých 26. ročník je na programe už túto nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené podujatie je tu už tento víkend: Takýto program prinesú folklórne slávnosti v Zubnom
Zdroj: TASR

V nedeľu 4. augusta 2019 sa v obci Zubné v Humenskom okrese uskutoční 26. ročník Regionálnych folklórnych slávností Pid Dubrovou. Konať sa budú tradične v tamojšom amfiteátri a vstup je voľný. Na návštevníkov podujatia bude čakať hudba, tanec, spev, zábava, kultúra či tradície. Pozrite si konkrétny prehľad účinkujúcich na tomto obľúbenom letnom podujatí.

Čo sa týka časového harmonogramu, podujatie sa začne už o 8:30 hod. slávnostnou sv. liturgiou, pokračovať bude futbalovým zápasom o 10:30 hod. a slávnostné otvorenie hlavnej časti v amfiteátri je naplánované na 14:30 hod.

Predstavia sa domáca DSS Dubrova, FSK Papínčan z Papína, FSK Heligonka z Kamenica nad Cirochou, FSK Kyčera zo Sniny, FSK Zornica z Humenného, mažoretky Amazonky z Humenného, FSK Tarnavčan, FSK Parobčaci, rodinné trio Magurových z Humenného, FS Vihorlat zo Sniny, Rusínske Holosy, Marianna Železná z Chmeľovej v sprievode ĽH Mariána Cuprišina či cimbalová hudba Primáš z Giraltoviec.

Podujatie bude pokračovať o 20:00 tanečnou zábavou so skupinou Esta a dídžejom Rerom.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Nad Kamenicou nad Cirochou lietali rakety :)…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM