Rôzne

Nemáte ešte program na víkend? Vyberte si, kam môžete skočiť v Humennom

Ak stále neviete, kde by ste trávili aktuálne voľné dni, pozrite si naše tipy na víkendové podujatia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte ešte program na víkend? Vyberte si, kam môžete skočiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Medzinárodný deň detí

V sobotu je Medzinárodný deň detí a tie bude čakať popoludní program od 15:00 hod. aj pred humenským Domom kultúry. Pripravená bude prezentácia Hasičského záchranného zboru aj Policajného zboru a športové popoludnie. Vaše ratolesti sa tiež môžu tešiť o 16:00 hod. na rozprávku Tri prasiatka a vlk v podaní hercov Spišského divadla.

Futbal

Na humenský futbalový štadión zavítajú v sobotu hráči MFK Slovan Giraltovce. Pôjde o súboj aktuálne tretieho celku tabuľky (FK Humenné) s deviatym. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:00 hod.

Rocketman

V sobotu o 17:30 hod. a tiež v nedeľu o 19:30 hod. premieta Kino Fajn životopisnú hudobnú snímku s názvom Rocketman. Popis: Rocketman je hudobná fantázia, ktorá rozpráva životný príbeh jedného z najúspešnejších hudobníkov súčasnosti. Elton John vždy spieval ako boh, obliekal sa ako nikto iný predtým a žil ako pravý rocker. Napriek všetkému to prežil v zdraví, aby vám teraz o svojom turbulentnom živote mohol s odstupom porozprávať.

Hudobno-tanečné popoludnie

V nedeľu sa v History Art & Music Clube uskutoční Hudobno-tanečné popoludnie so ZUŠkou, počas ktorého vystúpia žiaci hudobného a tanečného odboru Základnej umeleckej školy na Mierovej ulici. Začiatok podujatia o 16:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste ho už? Ak nie, obnovený park na Ulici osloboditeľov si môžete pozrieť prostredníctvom tohto videa.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM