Rôzne

Nemáte ešte program na víkend v Humennom a okolí? Vyberte si z našich tipov

Ak stále neviete, kde by ste strávili tento víkend, pozrite si naše tipy na lákavé akcie, ktoré sa počas neho uskutočnia v Humennom a okolí. Tu je náš výber.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte ešte program na víkend v Humennom a okolí? Vyberte si z našich tipov
Zdroj: Dnes24.sk

Deň železnice

V sobotu od 9:00 do 17:00 hod. otvorí rušňové depo v Humennom svoje brány pre širokú verejnosť. Na programe je obľúbené podujatie s názvom Deň železnice, ktoré aj tentoraz prinesie more atrakcií. Podrobnosti nájdete tu.

Zápas proti lídrovi

Futbalisti FK Humenné poskočili po poslednom kole na piatu priečku tabuľky tretej ligy a teraz ich čaká druhý domáci zápas. Od 16:00 hod. budú hrať na novom štadióne proti lídrovi OŠFK Šarišské Michaľany. Teda proti tímu, ktorý z prvých 4 zápasov nestratil ani bod a má skóre 13:1.

Pontes 2018

V rímskokatolíckom kostole Všetkých svätých v Humennom sa v sobotu o 19:00 hod. uskutoční slávnostný koncert k 100. výročiu vzniku československej republiky. Účinkujú: Virtuosi di Praga – M. Katrak, A. Jirovska, L. Kavalová, S. Vimrová, J. Meisl, O. Vlček a ďalší.

Deň obce Belá nad Cirochou

V nedeľu je na programe Deň obce Belá nad Cirochou. Od 15:00 hod. budú na tamojšom futbalovom ihrisku pripravené atrakcie pre deti, o 16:30 hod. sa predstaví súkromná zuš-ka, o 17:00 hod. spevácka skupina Cimbor, o 17:30 hod. Folklórny súbor Šarišan, o 19:00 hod. Veronika Rabada no a na 21:00 hod. je naplánované vystúpenie známej kapely No Name. Po skončení bude nasledovať ohňostroj a diskotéka.

Kultúrne leto

V Humennom pri Fontáne lásky sa v nedeľu odohrá posledný diel Kultúrneho leta 2018. O 17:30 hod. odohrá Divadlo Portál Rozprávkový hrniec a o 18:15 hod. vystúpi Ženská spevácka skupina Zornica.

Špión, ktorý ma dostal

V nedeľu o 19:30 hod. premieta humenské Kino Fajn americkú komédiu s názvom Špión, ktorý ma dostal. Popis: Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil. Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM