Rôzne

Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Humennom

Čo si počať cez tento víkend? Vyrazte si aj von. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé podujatia, ktoré prebehnú v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejové talenty

Ak chcete pre vaše oči dávku športu, v sobotu hrajú svoje zápasy doma žiaci 5. a 6. ročníka. MHK Humenné privíta Prešov. Začiatky zápasov sú o 9:00 a 10:45 hod. Miesto konania je, ako inak, zimný štadión.

Poľovnícky ples

Aj túto sobotu sa bude v Humennom plesať a to napríklad v Dome kultúry, kde sa uskutoční 5. ročník Poľovnického plesu. Začne sa o 19:00 hod. a účastníkom bude do tanca hrať skupina Exotik.

Don Bosco show

V nedeľu sa v divadelnej sále Domu kultúry uskutoční zábavno-kultúrny program pre deti a mládež z príležitosti osláv zakladateľa Saleziánov Dona Bosca. Začiatok podujatia je naplánovaný na 15:00 hod.

Najväčší showman

V Kine Fajn budú v nedeľu večer od 19:30 hod. premietať americký životopisný film s názvom Najväčší showman. Tu je bližší popis: Pôvodný výpravný muzikál inšpirovaný životným príbehom amerického obchodníka a zabávača P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladateľa najväčšieho pojazdného cirkusu v USA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM