Rôzne

Najlepšie akcie v Humennom od piatka až do nedele: Zamieria na ne aj vaše kroky?

Chvíle oddychu sa už blížia. Aké podujatia tohto piatka až nedele v Humennom radíme medzi tie naj? Zoznámte sa s nimi.

Ilustračný obrázok k článku Najlepšie akcie v Humennom od piatka až do nedele: Zamieria na ne aj vaše kroky?
Zdroj: Dnes24.sk

AC/DC Revival

V piatok si v History Art & Music Clube môžete naživo vypočuť skladby jednej z najznámejších rock & heavy kapiel na svete a to v podaní podľa mnohých na Slovensku ich najkvalitnejšej revival skupiny. Začiatok koncertu o 20:30 hod.

Sima

Sima príde v piatok do Arena Night Clubu predstaviť svoj nový album Podľa seba a v Humennom predvedie novú šou s tanečníčkami a DJ-om / beatmakerom, ktorý je známy ako SkinnyTom. Začiatok akcie je naplánovaný na 21:00 hod.

Akordeónový orchester

Na sobotu so začiatkom o 15:00 hod. zorganizovala miestna Základná umelecká škola jubilejný koncert akordeónového orchestra a to pri príležitosti 60-teho výročia vzniku. Uskutoční sa v divadelnej sále Domu kultúry.

Eugen Botos Finally

V nedeľu bude Dom kultúry od 17:00 hod. patriť slovenskej jazz-pop-funkovej kapele, ktorú založili Eugen Botoš (klávesák, líder a skladateľ) a Robert Vizvári (basgitarista). Hosťujúcim bubeníkom bude na koncerte Pete Ray Biggin z Anglicka, ktorý spolupracoval s menami ako Robbie Williams či Amy Winehouse.

Sklenená izba

V nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn československú milostnú drámu s názvom Sklenená izba. Popis: Na kopci nad Brnom vyrástol na začiatku tridsiatych rokov minulého storočia mimoriadny dom – majstrovské dielo modernistickej architektúry z betónu a ocele z dielne slávneho architekta von Abta. Stredobodom domu je Sklenená izba, nad ktorou sa tají dych. Von Abt túto jedinečnú stavbu navrhol pre bohatého podnikateľa Viktora Landauera, jeho ženu Liesel a ich rodinu. Sklenená izba sa stáva nielen architektonickým skvostom, ale aj synonymom krásy, modernosti, otvorenosti, rovnako tiež symbolom nádeje mladého československého národa, symbolom budúcnosti.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Minulý týždeň sme vám priniesli aj jednu fotogalériu z histórie. Ak ste ju ešte nevideli, môžete tak urobiť teraz a priamo tu. Takto vyzeralo Humenné krátko pred érou bytoviek…

Nenechajte si ujsť: Podoby Humenného pred výstavbou panelových sídlisk
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM