Rôzne

Na ZŠ Pugačevova sa stretli žiaci, rodičia a učitelia: Konal sa návrat do minulosti!

Deň rodiny a školy. Takto znie názov populárneho podujatia na Základnej škole Pugačevova v Humennom, z ktorého vám prinášame fotogalériu. Čo sa dialo?

Ilustračný obrázok k článku Na ZŠ Pugačevova sa stretli žiaci, rodičia a učitelia: Konal sa návrat do minulosti!
12
Galéria
Zdroj: ZŠ Pugačevova

Rodiny a školy spájajú rôzne podujatia, ku ktorým na humenskej ZŠ Pugačevova už tradične patrí Deň rodiny a školy. Rok 2018 je Európskym rokom kultúrneho dedičstva a nesie sa v duchu hlavnej myšlienky Naše dedičstvo: Kde sa minulosť stretáva s budúcnosťou. A aj preto sa prvú júnovú sobotu celý školský areál spomínanej školy zmenil na gazdovský dvor.

„Výzdobou a pestrým kultúrnym programom sme sa vrátili k ľudovým hrám, piesňam a tancom. Následne sa rodičia spolu s deťmi zapájali do pripravených aktivít, ktorými si pripomenuli rôzne činnosti spojené so životom na našich dedinách v minulosti. V závere slnečného dopoludnia si svoje sily zmerali vo futbalovom zápase učitelia našej školy s rodičmi žiakov,“ informovala škola.

Hosťom na tohtoročnom Dni rodiny a školy bola aj Jana Vaľová, primátorka mesta Humenné, ktoré na toto podujatie poskytlo škole finančný príspevok. „Poďakovanie patrí aj Občianskemu združeniu pri Základnej škole Pugačevova, ako aj rodičom, ktorí nás tiež podporili,“ doplnila škola.

Pozrite si pripojenú fotogalériu z podujatia.

FOTOGALÉRIA: Školský areál ZŠ Pugačevova sa zmenil na gazdovský dvor
12
Galéria
Zdroj: ZŠ Pugačevova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM