Rôzne

Na aké podujatia sa môžeme tešiť v Humennom tento týždeň? Vyberte si spolu s nami

Aké zaujímavé akcie ponúkne aktuálny týždeň v našom meste? Vybrali sme rovno niekoľko tipov. Zoznámte sa s nimi bližšie...

Ilustračný obrázok k článku Na aké podujatia sa môžeme tešiť v Humennom tento týždeň? Vyberte si spolu s nami
Zdroj: TASR

Utorok: Zelená kniha

V utorok o 19:30 hod. dáva Kino Fajn oscarovú snímku Zelená kniha. Popis: Green Book je inšpirovaný skutočným príbehom odohrávajúcim sa v šesťdesiatych rokoch v Amerike, ktorá nebola prívetivým miestom najmä pre pretrvávajúci rasizmus. Tony Lip (Mortensen) je taliansko-americký vyhadzovač z robotníckej triedy, ktorý príjme prácu šoféra pre Dr. Dona Shirleyho (Mahershala Ali), vysoko vzdelaného pianistu afroamerického pôvodu. Dvaja úplne odlišní ľudia sa tak spolu vydávajú na dvojmesačné koncertné turné do miest na juhu, kde je rasizmus ešte hlbšie zakorenený.

Piatok: AC/DC Revival

V piatok si v History Art & Music Clube budete môcť naživo vypočuť skladby jednej z najznámejších rock & heavy kapiel na svete a to v podaní podľa mnohých na Slovensku ich najkvalitnejšej revival skupiny. Začiatok koncertu o 20:30 hod.

Piatok: Sima

Sima príde v piatok do Arena Night Clubu predstaviť svoj nový album Podľa seba a v Humennom predvedie novú šou s tanečníčkami a DJ-om / beatmakerom, ktorý je známy ako SkinnyTom. Začiatok akcie je naplánovaný na 21:00 hod.

Sobota: Akordeónový orchester

Na sobotu so začiatkom o 15:00 hod. zorganizovala miestna Základná umelecká škola jubilejný koncert akordeónového orchestra a to pri príležitosti 60-teho výročia vzniku. Uskutoční sa v divadelnej sále Domu kultúry.

Nedeľa: Eugen Botos Finally

V nedeľu bude Dom kultúry od 17:00 hod. patriť slovenskej jazz-pop-funkovej kapele, ktorú založili Eugen Botoš (klávesák, líder a skladateľ) a Robert Vizvári (basgitarista). Hosťujúcim bubeníkom bude na koncerte Pete Ray Biggin z Anglicka, ktorý spolupracoval s menami ako Robbie Williams či Amy Winehouse.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Minulý týždeň sme vám priniesli aj jednu fotogalériu z histórie. Ak ste ju ešte nevideli, môžete tak urobiť teraz a priamo tu. Takto vyzeralo Humenné krátko pred érou bytoviek…

Nenechajte si ujsť: Podoby Humenného pred výstavbou panelových sídlisk
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM