Rôzne

Mladá kaderníčka z nášho mesta to prezradila: Aké požiadavky majú humenské nevesty?

Aj pre väčšinu humenských neviest je deň D bezpochyby ohromne dôležitý a záležať si dajú na každej maličkosti. Nevynímajúc ani svoj svadobný účes. Kaderníčka z nášho mesta nám prezradila, čo je v poslednom období medzi tunajšími nevestami trendy.

Ilustračný obrázok k článku Mladá kaderníčka z nášho mesta to prezradila: Aké požiadavky majú humenské nevesty?
Zdroj: TASR

Mladú kaderníčku Anku z miestneho salóna Otto, kde pracuje, pozná už nejedna Humenčanka. Jej služby využívajú aj dámy, ktoré čaká veľký deň D. My sme u nej zisťovali, s akými požiadavkami na úpravu koruny krásy prichádzajú humenské nevesty.

Aké účesy si teda najčastejšie vyberali nevesty počas uplynulého roka? „Boli to jednoduché účesy, dievčenské, kvetinové, s výplňami, ale aj s výraznými ozdobami. Voľne padajúce vlny či rozťahaný zapletený cop… Častokrát platí, že kučeravé chcú byť s rovnými vlasmi a tie s rovnými vlasmi chcú kučery :),“ prezradila Anka.

Trendom je vraj viac jednoduchších účesov, ako tomu bolo v minulosti. Platí to ale aj pre Humenčanky? „Myslím, že áno. Hlavný trend je prirodzený vzhľad vo všetkom a tak aj vo vlasoch,“ poznamenala mladá kaderníčka.

Podľa nej dôležitú úlohu pri výbere zohrávajú šaty. „Podľa šiat musíme doladiť, či budú vlasy vypnuté alebo rozpustené.“ Rozhoduje aj to, či bude mať nevesta závoj. „V ten deň chce byť každá žena princeznou, vyzerať čo najlepšie a všetko musí ladiť- šaty, účes aj make-up,“ upozorňuje Anka.

Na záver sme boli ešte zvedaví, či si všetky nevesty v Humennom chodia vopred skúšať účesy alebo sa nájdu aj také, čo to nechávajú na samotný svadobný deň. „Asi všetky. Prídu s určitou predstavou, ktorú na skúške ešte doladíme, aby to bolo dokonalé. Aby v deň D všetko sadlo tak, ako má :),“ zakončila s úsmevom mladá kaderníčka z humenského salóna.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM