Iné športy

Majstrovstvá Slovenska starších žiakov: Ako si počínali humenskí plavci?

Spišská Nová Ves bola dejiskom Majstrovstiev SR starších žiakov v krátkom bazéne, na ktorých sa stretli najlepší plavci z celého Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá Slovenska starších žiakov: Ako si počínali humenskí plavci?
Zdroj: PK Chemes Humenné

Na týchto majstrovstvách štartovalo 129 plavcov a 144 plavkýň, ktorí sa svojimi časmi v priebehu sezóny nominovali na vrcholné podujatie. Z Humenného na týchto majstrovstvách štartovali traja chlapci a štyri dievčatá, ktorých sprevádzali tréneri Tomahogh a Luksaj.

Najlepšie umiestnenie z PK Chemes dosiahla trinásťročná Nina Trebišovská – siedme mieste v motýliku na 200 metrov. Ema Borščová v polohovke na 400 metrov doplávala ôsma a na polovičnej 200 metrovej vzdialenosti skončila na deviatom mieste. Dvanásťročná Anna Stephanie Buhajová sa v motýliku na 200 metrov umiestnila na deviatej priečke.

Humenskí trinásťroční plavci, podobne ako dievčatá, bojovali o umiestnenia v prvej osmičke. Martin Ján Vaceľ bol dvakrát na ôsmom mieste – 200 m motýlik a 400 m polohové preteky. Boris Barica v znaku na 100 metrov doplával ôsmy a Michal Pandoš v polohovke na 400 metrov deviaty.

Informácie poskytol PK Chemes Humenné.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM