Rôzne

Lákadlá na najbližšie dni v Humennom: Aj TOTO môžu ľudia zažiť...

Viete o nich? Naša redakcia vybrala viacero lákavých podujatí, ktoré tento týždeň môžete zažiť v Humennom. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Lákadlá na najbližšie dni v Humennom: Aj TOTO môžu ľudia zažiť...
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Štvrté kolo

V stredu 5. septembra sa môžu futbaloví fanúšikovia tešiť na zápas 4. kola Slovnaft cupu. Humenné doma privíta Vranov nad Topľou. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 16:30 hod.

Streda: Bistro Ramen

Taktiež v stredu ale večer o 19:30 hod. bude miestne Kino Fajn dávať singapursko-japonskú romantickú drámu s názvom Bistro Ramen. Popis: Mladý šéfkuchár Masato je odborník na tradičné japonské jedlo – ramen, ktorý sa v jeho rodine varí už po generácie. Keď mu život pripraví nečekanú skúšku, vydá sa Masato na ďalekú cestu do Singapuru. V meste plnom chutí a vôní spozná viac než jen lahodné recepty a rodinné tajomstvá. Ukáže sa, že jedlo má zvláštnu moc zbližovať ľudí a napravovať staré krivdy. A že láska prechádza ramenom.

Piatok – nedeľa: Pamätné dni

Od piatku do nedele sa v Humennom uskutočnia oslavy 701. výročia prvej písomnej zmienky o meste. Hlavnými ťahákmi budú vystúpenia slovenskej kapely Desmod a českej hviezdy Davida Kollera. Atrakcií sa však chystá mnoho. Kompletný program bod po bode nájdete tu.

Piatok – nedeľa: Rusínsky festival

Ako súčasť Pamätných dní a teda taktiež od piatku do nedele sa bude v našom meste zároveň konať štvrtý ročník Rusínskeho festivalu. Prebiehať bude v areáli skanzenu Vihorlatského múzea, v priestoroch Súkromnej základnej umeleckej školy na Kudlovskej ulici a na námestí pri Mestskom kultúrnom stredisku. Viac sa dočítate tu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM