Rôzne

Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 5 marcových podujatí v Humennom

Čo nás čaká v Humennom počas tretieho mesiaca v roku? Napríklad aj takéto atraktívne podujatia, o ktorých sa podľa nás rozhodne oplatí vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 5 marcových podujatí v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

1. marec: Balalajka Tour

Hneď prvý marcový deň sa v Humennom v Dome kultúry predstavia sólisti dónskeho kozáckeho chóru Volnij Don. Jedinečné hlasy budú sprevádzať okrem iných aj muzikanti s tradičnými ruskými hudobnými nástrojmi ako bajan či balalajka. Začiatok koncertu je o 19:00 hod.

9. marec: Dámsky večer

V Hoteli Karpatia sa uskutoční takzvaný Dámsky večer. Pôjde pritom o módnu prehliadku, tiež prehliadku šperkov, nebudú chýbať ukážky ako sa správne líčiť, občerstvenie, tombola a celým večerom bude sprevádzať šansoniérka Gabika Kozmová. Podujatie sa koná v čase od 18:00 do 21:00 hod.

Hokejové play-off

Hokejisti MHK Humenné postúpili cez Nitru už do semifinále play-off druhej hokejovej ligy. V ňom narazia na Liptovský Mikuláš B. Prvý zápas odohrajú na ľade súpera, druhý zápas ja ne programe v Humennom 10. marca so začiatkom o 17:30 hod., prípadný tretí taktiež v Humennom 11. marca s rovnakým časom úvodného buly. Ak naši postúpia, čaká ich v marci aj finálové séria. Nepredbiehajme však, termíny finálových zápasov a časy ich začiatkov by sme potom upresnili v samostatnom článku.

16. marec: Femina tour

Do Arena Night Clubu zavíta v marci mladá no už dobre známa speváčka Sima (Simona Hegerová), ktoré prednedávnom vydala svoj debutový album s názvom Femina. Chýbať nebudú tanečníčky a DJka a na akcii, ktorá sa začne od 21:00 hod., bude prebiehať tiež krst albumu.

20. marec: Horúca sprcha

V tento deň sa v divadelnej sále Domu kultúry predstavia slovenské herecké hviezdy v predstavení Horúca sprcha. Tešiť sa môžete na hereckého výkony Zuzany Tlučkovej, Petra Kočiša, Marcela Ochránka alebo Přemka Boublíka, Kataríny Ivankovej, Thomasa Puskailera alebo Jakuba Lorencoviča. Ide pritom o efektnú, textovo vybrúsenú a tematicky vtipnú komédiu. Začiatok o 19:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM