Rôzne

Kam si vyraziť? Vybrali sme najlepšie podujatia tohto týždňa v Humennom

Robíte si plány na tento týždeň? Neprehliadnite náš redakčný výber naj podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Kam si vyraziť? Vybrali sme najlepšie podujatia tohto týždňa v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: 100 vecí

V utorok o 19:30 hod. dáva Kino Fajn nemeckú komédiu s názvom 100 vecí. Popis: Aký by bol váš život, ak ste sa zo dňa na deň vzdali všetkých svojich vecí? Toni miluje svoj kávovar. Paul zbožňuje svoj smartfón. Toni by sa rozhodne neobišiel bez tabletiek na rast vlasov. Paul si nedokáže predstaviť život bez Amazonu, Siri a svojich supermódnych tenisiek. Obaja kamaráti medzi sebou každý deň bojujú o to, kto je väčší frajer. Všetko sa zmení v jedno ráno, kedy sa zobudia nahí na zemi v úplne prázdnom byte. Začína sa deň D pod číslom 1. Štartuje 100 denná stávka, ktorú počas včerajšej divokej žúrky uzavreli. Vzdali sa všetkého, čo vlastnili. Každý deň dostanú spať len jednu zo svojich vecí.

Piatok: KonTakt

V piatok od 20:00 hod. sa v Cafe Avenue uskutoční koncert kapely KonTakt z Košíc. Do ich repertoáru patria prevažne pop-country cover verzie známych piesní Eda Sheerana, Zary Larsson, Petra Cmorík,a no najmä amerického dua Maddie and Tae.

Piatok: Letné kino

V rámci letného kina na amfiteátri si tento piatok prídu na svoje aj tí neskôr narodení. Od 21:00 hod. sa budú totiž premietať Mimoni. Popis: Zmyslom života Mimonov bolo odjakživa slúžiť tomu najväčšiemu zločincovi široko-ďaleko. Keď nikoho takého nenájdu, upadnú do depresie. Našťastie Kevin, Stuart a Bob sa rozhodnú tiesňovú situáciu vyriešiť. Vyrazia na zraz zločincov, aby sa dali do služieb najhoršej gaunerky všetkých čias – Scarlet Odkrágľovej.

Nedeľa: Miro Jaroš

Teraz opäť niečo (najmä) pre deti. Veď ktorí drobci by nepoznali Mira Jaroša… Ten si pre ne tentoraz pripravil Amfik Tour, v rámci ktorého sa už túto nedeľu predstaví aj na humenskom amfiteátri. Začiatok podujatia je o 17:00 hod.

Nedeľa: Kultúrne leto

A ani túto nedeľu nemôže chýbať Kultúrne leto. V rámci tejto série podujatí sa pri Fontáne lásky tentoraz predstaví Folklórna skupina Pacerki z Budkoviec. Začiatok ako obvykle o 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Neunikli vám tieto archívne fotografie?

Fotky, ktoré vyvolávajú spomienky: Zachytili asanáciu a výstavbu mesta Humenné
8
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM