Rôzne

Kam si vyraziť v okolí Humenného? Nový týždeň prináša lákavé podujatia!

V Papíne, na Domaši, na Šírave. Tento týždeň sa v našom okolí uskutočnia atraktívne podujatia a rozhodne je z čoho vyberať. Pomôcť vám pri tom môže aj nasledujúci prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Kam si vyraziť v okolí Humenného? Nový týždeň prináša lákavé podujatia!
Zdroj: TASR

Máme tu začiatok nového pracovného týždňa a ten nie každý znáša práve najlepšie. Čo tak si vylepšiť náladu plánovaním, ako sa zabaviť v jeho závere? Vyberáme 5 atraktívnych podujatí, na ktoré môžete vyraziť.

Oldies párty na Šírave

V piatok 15. júla sa na šíravskom amfíku v stredisku Lúč uskutoční Oldies diskotéka. K slovenskému moru zavíta legendárna kapela Maduar či tanečná formácia Captain Jack a celou párty bude sprevádzať DJ Kuko. Začiatok akcie je naplánovaný na 19:00.

Miss Domaša

Domaša túto sobotu spozná svoju kráľovnú. A to v rekreačnej oblasti Dobrá. Dvojdňové podujatie štartuje už v piatok, veľkú párty roztočia známi dídžeji (EKG, Robert Burian, Mairee, Robin…). V sobotu sa návštevníkom predstavia Separ, Adam Ďurica, Mafia Corner, Tublatanka či Kandráčovci. Prím však budú hrať, ako inak, krásne dievčatá.

Čítajte tiež: FOTO: Zoznámte sa s finalistkami Miss Domaša. 10 krások, ktoré zabojujú o titul

Papínske folklórne slávnosti

V nedeľu 17. júla sa konajú Papínske folklórne slávnosti. Od 15:30 sa v Papíne predstavia viaceré folklórne súbory z okolia, vrátane Chemlonu či Ľudovej hudby Stana Baláža. Chýbať nebudú ani Drišľak či Rusínske holosy. Po programe to nekončí, vytrvalejší môžu zostať na tanečnej zábave, hrať bude skupina Stop.

Majstrovstvá SR vo vodnej cyklistike

Na záver ešte jeden sobotňajší tip z Domaše. V zátoke na Dobrej budú dvojice súťažiť na vodných bicykloch. Netradičná akcia je pod organizačnou taktovkou Tvorivej dielni Michala Kačmára z Prešova a obce Kvakovce. Začiatok je o 10:00. Zapojiť sa môže každý.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM