Rôzne

Je tu posledný predvianočný týždeň: Sledujte, čo môžete zažiť v Humennom

Posledný predvianočný týždeň už odštartoval. Kam si v Humennom počas neho vyraziť? Inšpirujte sa našimi tipmi na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Je tu posledný predvianočný týždeň: Sledujte, čo môžete zažiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Čas radosti a veselosti

V Dome kultúry sa už v utorok odohrá koncert, ktorý organizuje Spevácky zbor mesta Humenné v spolupráci s umeleckou školou Múza. Tento rok sa môžete tešiť na rôznych hostí a pestrý program. Začiatok o 17:00 hod.

Piatok: Cicho, bo skajpujem s dzivku!

V piatok na 18:00 hod. môžete vyraziť do kaviarne CheckMate a pozrieť si divadelné predstavenie s názvom Cicho, bo skajpujem s dzivku! v podaní divadla Kľud. Uvidíte komédiu o kosení, modernej komunikácii a starých (večných) problémoch, ktoré sú v súčasnom svete riešené novými spôsobmi.

Piatok: X-Mas s Jenos Brothers

Taktiež v piatok od 20:00 hod. sa v Cafe Avenue koná vianočný koncert známej miestnej kapely Jeno's Brothers. Tak čo, zavítate na ich vianočnú Christmas Party?

Piatok: Stepaside & Niečo Navyše

Do tretice piatkový tip. Od 21:00 hod. je v Castle Music Clube pripravený dvojkoncert v rockovom a punkrockovom duchu. Predstaví sa humenská skupina Stepaside a bardejovská kapela Niečo Navyše.

Nedeľa: Adventná nedeľa

Posledná štvrtá adventná nedeľa prinesie so sebou aj posledný diel kultúrneho podujatia pri Fontáne lásky. V čase ako zvyčajne a teda od 15:00 hod. vystúpi Mužská spevácka skupina Parobčaci.

Nedeľa: Do plaviek!

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. francúzsku komédiu Do plaviek! Popis: Keď depresívny Bertrand trpiaci krízou stredného veku, odpovie na inzerát, ktorý hľadá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plávania (áno, máme na mysli mužské akvabely) netuší, že v amatérskom družstve nájde nielen priateľov, ale i novú chuť do života. Komédia nielen o tom, ako dlho musíte zadržať dych, aby ste prežili život.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Humenné cez víkend zahalila snehová pokrývka. Pozrite si veľkú fotogalériu.

Vybrali sme sa do ulíc: Perinbaba dodala Humennému zimnú atmosféru
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM