Rôzne

Jarné teplo láka von: 5 tipov, ako si najlepšie v Humennom vychutnať slnečné počasie

Vysedávať za počítačom či pred telkou by v takomto počasí bola veľká škoda. Aj Humenné totiž ponúka zopár skvelých tipov, ako si vychutnať slnečné dni. Vybrali sme pre vás 5. Pozrite si ich aj na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Jarné teplo láka von: 5 tipov, ako si najlepšie v Humennom vychutnať slnečné počasie
Zdroj: Dnes24.sk

Jarné teplo a slniečko láka ľudí čoraz viac na vzduch. Humenčania pritom vôbec nemusia chodiť ďaleko, aby si počas pekných dní vonku príjemných spôsobom dobili baterky. Vybrať sa môžete do okolitej prírody, do mesta, športovať, chytať bronz… Tu je 5 tipov, ako si najlepšie vychutnáte jarné slnečné počasie priamo v Humennom.

Park mieru

Miesto, ktoré je ako stvorené pre relax, romantickú prechádzku, príjemné posedenie s priateľmi, ale aj trebárs na učenie sa. Stačí sa rozhodnúť, či vám viac vyhovuje jeho „anglická“ časť a tiene stromov alebo „francúzska“ so žblnkotajucími fontánami.

Letné terasy

Aj tento rok sa v našom meste udomácnilo už niekoľko letných terás a pribudnúť by mohli ešte aj ďalšie. Letné terasy nájdeme aj inde ako len na námestí. Nejeden Humenčan si teplé dni vo svojom meste automaticky spojí práve s nimi.

Hubková

A teraz trochu na inú nôtu. Ak vás viac láka príroda, najrýchlejšou a najjednoduchšou voľbou je Hubková. Ideálne miesto nielen na romantické prechádzky, ale aj na vyrazenie si spolu s deťmi, hneď na jej začiatku ich zaiste zaujme „srnčie“ divadlo.

Laborec

Čo tak trochu aktívneho odpočinku? Breh Laborca a tamojší chodník ponúkajú možnosti na dlhé prechádzky, beh, korčule… Voľba číslo jedna aj pre tých, ktorý chcú čím skôr nachytať bronz ešte pre letom.

Park Jednotka

A napokon ešte jeden tip. Tým je obnovený park na Sídlisku I. Okrem iného tam v rámci rekonštrukcie pribudli verejné osvetlenie či kamery, bezpečnejšími sa tak stali aj večerné prechádzky týmto parkom, ktorý sa nachádza pred známym hotelom.

5 tipov, ako si priamo v Humennom najlepšie vychutnať jarné teplo
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM