Tlačové správy

Január je za prvou polovicou. Držíte sa svojich predsavzatí?

Prvý mesiac v roku býva v otázkach predsavzatí a pri lámaní zlozvykov zlomový. Ak ho ustojíte, ste na najlepšej ceste zbaviť sa zlozvykov nadobro.

Ilustračný obrázok k článku Január je za prvou polovicou. Držíte sa svojich predsavzatí?
Zdroj: PMI

Niekto volí „suchý január“, počas ktorého neochutná ani kvapku prosecca, iní si sľubujú plnohodnotný osemhodinový spánok a sú aj takí, ktorí sa rozhodnú nadobro skoncovať so zlozvykom. Nech ste sa zaviazali k akémukoľvek predsavzatiu, pri každom platí: vyzbrojte sa optimizmom, nasaďte disciplínu a buďte trpezliví. Prečo? Pretože vytvorenie pozitívneho návyku trvá podľa odborníkov minimálne 21 dní. Dobrá správa je, že ak ste sa v januári nastavili na zmeny a poctivo ste ich dodržiavali, ste na najlepšej ceste zbaviť sa nesprávnych návykov úplne.

Pozor na stres

Ľahšie sa hovorí ako v praxi realizuje. Reč je o strese a o tom, ako mu dovolíme pôsobiť na zmeny, ktorými práve prechádzame. Vedeli ste, že stres je jedným z hlavných spúšťačov fajčenia? Práve s tým sa mnohí snažia skoncovať začiatkom nového roka. No ak chýba psychická pohoda, odvykanie od tohto návyku je oveľa náročnejšie. Stačí, ak sa cítite neisto, trápia vás problémy, alebo bojujete s nedostatkom spánku či s prepracovanosťou. Toto všetko môže vplývať na snahy fajčiara skoncovať so svojim zlozvykom. Pod stresom totiž siaha po cigarete čoraz častejšie a v prípade abstinencie hrozí dokonca návrat k fajčeniu.

Zdroj: PMI

Nedarí sa vám skončiť? Skúste to bez dymu

Nikotín ako stimulant síce vyvoláva závislosť, a preto nie je bez rizika, avšak jeho účinky nie sú karcinogénne. Skutočným páchateľom je decht, ktorý vzniká pri horení cigarety, pretože predstavuje zmes chemických zlúčenín a tie obsahujú karcinogénne a toxické látky nebezpečné pre naše zdravie. 

A aj keď je najlepšie prestať s fajčením a užívaním nikotínových výrobkov úplne, nie vždy to ide ľahko. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu prejsť na bezdymový začiatok roka, ktorý ich vďaka unikátnej technológii a vede dokáže posunúť k pozitívnejšej zmene – môžu sa cigariet a dymu zbaviť navždy.

Zdroj: PMI

Unikátny dizajn, špičková technológia a lepšia voľba

IQOS ILUMA a jej limitovaná edícia STARDRIFT zaujme holografickými vzormi inšpirovanými vesmírom a súhvezdiami. Pri použití zariadenia nedochádza k spaľovaniu tabaku, pretože produkuje aerosól, ktorý je bez zápachu a obsahuje výrazne menej škodlivých látok ako klasické cigarety. IQOS ILUMA je tak lepšou voľbou ako klasické cigarety.

Limitovaná edícia STARDRIFT ponúka tri variácie od prémiovej ILUMA PRIME až po zariadenie „všetko v jednom“ ILUMA ONE.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: IQOS ILUMA
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM