Volejbal

Ich najväčší súper zaváhal. Humenskí volejbalisti zaznamenali ďalšie víťazstvá, FOTO

Cez víkend odohrali volejbalisti ŠK Gymnázium Humenné ďalšie dve stretnutia. Na domácej palubovke privítali súpera z Popradu.

Ilustračný obrázok k článku Ich najväčší súper zaváhal. Humenskí volejbalisti zaznamenali ďalšie víťazstvá, FOTO
8
Galéria
Zdroj: ŠK Gymnázium Humenné

Domáci tím bol papierovým favoritom, ale ako to v športe platí vždy, rozhoduje sa až na ihrisku. Do prvého stretnutia tréner Ľ. Selecký nič nenechal na náhodu a do hry poslal to najsilnejšie čo mal k dispozícii. S výnimkou druhého setu, ktorý rozhodla až tesná koncovka, potvrdili hráči ŠK Gymnázium Humenné svoje postavenie v tabuľke a súpera nepustili k ničomu. Po setoch 25:12, 25:23, 25:15 vyhrali hladko 3:0 na sety.

Po krátkej prestávke nastúpili chlapci na druhé stretnutie. Príležitosť dostali aj hráči, ktorí nezasiahli do prvého stretnutia. Všetko nasvedčovalo k tomu, že sa zrodí opäť víťazstvo v troch setoch. Bohužiaľ humenskí volejbalisti v treťom setu stratili koncentráciu, ktorú súper využil a vyhral set. Štvrtý set opäť patril domácim, ktorí zodpovedne pristúpili k svojim povinnostiam na ihrisku a po setoch 25:20, 25:22, 23:25 a 25:16 zaknihovali ďalšiu výhru a „povinných“ šesť bodov do tabuľky.

Zhrnutie

ŠK Gymnázium Humenné – VK Junior 2012 Poprad 3:0 (12, 23, 15) a 3:1 (20, 22, –23, 16)

Zostava ŠK: M. Roháč, M. Kuraš, M. Feduš, P. Šompľak, Ľ. Bajcura, J. Bališin, M. Ivančo, D. Fereta, S. Bognár, Š. Krajník, J. Janko

Najbližším súperom na domácej palubovke ŠK Gymnázium Humenné budú volejbalisti Prešova a to v sobotu 7. maca v MŠH o 10:00 a 12:00 hod. Dovtedy ich však bude čakať aj dvojzápas na palubovke Revúcej, najväčšieho súpera, ktorá cez uplynulý víkend raz zakopla na pôde Svidníka.

Vyjadrenia po zápase

Michal Ivančo, libero ŠK Gymnázium Humenné: Do dnešného zápasu sme dnes šli ako favoriti. Privítali sme na domácej palubovke družstvo z Popradu. V prvom zápase sme tlačili dobrým servisom a dobrou obranou na sieti. V druhom sete sme robili chyby na príjme a v obrane v poli. To sa odrazilo aj na výsledku druhého setu. Do druhého zápasu sme nastúpili v pozmenenej zostave. Robili sme chyby, za ktoré nás Poprad potrestal strateným setom. A to nás nakoplo a zápas sme vyhrali.

Jozef Janko, nahrávač ŠK Gymnázium Humenné: Do dnešného dvojzápasu sme nastúpili ako tabuľkový favorit. V prvom zápase sme to potvrdili výsledkom 3:0, pričom s výnimkou druhého setu sme stále viedli výraznejším rozdielom. V spomínanom druhom sete sme sa ťahali bod po bode, respektíve po miernom trháku sme sa následne zasekli v postavení. Záver setu sme si ale postrážili, a preto nás výsledok prvého zápasu potešil. V druhom zápase sme nastúpili v pozmenenej zostave. Pre humenského diváka sme sa snažili vyskúšať viacero variant na ihrisku, čo sa nám vypomstilo v treťom sete, kde sme nezvládli koncovku. Vo štvrtom sete sme ale súpera nepustili do vedenia, z čoho pramenil výsledok 3:1 v druhom zápase. Na ihrisku sa objavili všetci hráči, 6 bodov ostalo doma, ale aj napriek tomu je stále na čom pracovať.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

ŠK Gymnázium Humenné vs. VK Junior 2012 Poprad
8
Galéria
Zdroj: ŠK Gymnázium Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM