Rôzne

Humenských hokejistov čaká posledný zápas základnej časti. Futbalistov duel na novom ihrisku

Opäť je tu víkend, kedy si športoví fanúšikovia v Humennom prídu na svoje. Viac v našich tradičných tipoch na podujatia, ktoré sa uskutočnia počas týchto voľných dní.

Ilustračný obrázok k článku Humenských hokejistov čaká posledný zápas základnej časti. Futbalistov duel na novom ihrisku
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý zápas na novom ihrisku

Začneme futbalom. Na novom tréningovom ihrisku s umelou trávou odohrá v sobotu FK Humenné priateľský duel s odvekým súperom zo Sniny. Úvodný hvizd rozhodcu je naplánovaný na 10:30 hod.

Volejbalový šláger kola

Mestská športová hala v Humennom bude v sobotu dejiskom šlágra kola prvej volejbalovej ligy medzi prvým celkom ŠK Gymnázium Humenné a druhým MVK Magnezit Revúca. Pozor na zmenu hracieho času, prvý zápas sa uskutoční o 13:00 hod. a druhý sa začne o 15:00 hod.

Končí sa základná časť

Hokejisti HC 19 Humenné nastúpia na posledný zápas v rámci základnej časti druhej hokejovej ligy. Ich súperom bude MHK Kežmarok. Zápas sa začne o 17:30 hod. A potom už veľa šťastia v play-off!

Príliš osobná známosť

A aby to nebolo len o športe, pripájame tiež tip do kina. To humenské dáva v sobotu aj v nedeľu, v oboch prípadoch o 19:30 hod., novú slovensko-českú komédiu Príliš osobná známosť. Výber z popisu: Tri ženy. Tri podoby lásky. Tri príbehy radosti i bolesti, šťastia aj smútku…Tvorcovia divácky úspešného filmu Všetko alebo nič, ktorý pred dvomi rokmi videlo v slovenských kinách 338 tisíc divákov, natočili komédiu Príliš osobná známosť podľa knižného bestselleru spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM