Rôzne

Humenský klub má zastúpenie v boji o najpopulárnejšieho športovca v kraji za rok 2019

Prešovský samosprávny kraj ocení najúspešnejších športovcov kraja za rok 2019. Verejnosť rozhodne o tom najpopulárnejšom.

Ilustračný obrázok k článku Humenský klub má zastúpenie v boji o najpopulárnejšieho športovca v kraji za rok 2019
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Prešovský samosprávny kraj (PSK) ocení 12. februára najúspešnejších športovcov kraja za rok 2019. Informovala o tom Ivana Ondriová z oddelenia komunikácie a propagácie PSK.

„V ankete budú už tradične ocenené kategórie najúspešnejší športovec PSK, najúspešnejšie kolektívy dospelých a kolektívy mládeže, najúspešnejší znevýhodnený športovec, najúspešnejší študenti stredných škôl či najúspešnejšia stredná škola. Vyberať sa budú tiež najväčší talent – športovec do 15 rokov, najúspešnejší tréner mládeže do 18 rokov a najúspešnejší tréner dospelých Prešovského samosprávneho kraja,“ ozrejmila Ondriová s tým, že víťazov z vyše 150-ky nominácií vyberie odborná porota.

O najpopulárnejšom športovcovi Prešovského samosprávneho kraja za rok 2019 však už rozhoduje verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania. „Celkovo si môže vybrať spomedzi 47 nominovaných jednotlivcov, 8 znevýhodnených športovcov a 27 kolektívov (15 kolektívov dospelých a 12 mládežníckych),“ priblížila Ondriová.

No a medzi nominovanými sa nachádza aj kickboxeristka Dominika Karchová z KK Bao Humenné, ktorá získala bronz na MS či 5. miesto na ME a je trojnásobnou majsterkou SR.

Verejnosť môže za svojho favorita hlasovať do 31. januára 2020. Všetky nominácie i podmienky hlasovania sú zverejnené na webovej stránke kraja vucpo.sk/spor­tovec2019.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste tieto fotky? Na humenskom zimáku sa uskutočnil medzinárodný turnaj hokejových talentov.

FOTO: Na humenskom zimáku sa uskutočnil medzinárodný turnaj hokejových talentov
6
Galéria
Zdroj: Marek Dirbák

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM