Rôzne

Humenné uzavrie leto atraktívnym podujatím: Konať sa bude na Sídlisku pod Sokolejom

V Humennom sa na záver leta uskutoční lákavé podujatie, ktorého dejiskom nebude ako to tradične býva pri mestských akciách námestie, ale Sídlisko pod Sokolejom.

Ilustračný obrázok k článku Humenné uzavrie leto atraktívnym podujatím: Konať sa bude na Sídlisku pod Sokolejom
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 28. augusta sa na Sídlisku pod Sokolejom v Humennom uskutoční podujatie, ktorým chce radnica slávnostne uzavrieť leto 2019.

„Čaká na vás Ujo Ľubo, Ščamba, jazda na koňoch a ešte omnoho viac,“ vymenovala lákadlá Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Pri mestských akciách býva zvykom, že sa konajú na námestí pred Domom kultúry, pri Fontáne lásky či v amfiteátri. Tentoraz bude dejiskom školské ihrisko ZŠ SNP.

Podujatie odštartuje o 16:30 hod. SZUŠ Múza. Od 17:30 hod. bude deti zabávať Ujo Ľubo so svojimi interaktívnymi pesničkami. O 18:00 hod. sa predstavia deti z MŠ Partizánska a na 18:15 hod. je naplánované slávnostne ukončenie leta bublinkami. O 18:30 hod. sa už k slovu dostane známa hudobno-zábavná skupina Ščamba.

„Okrem toho sú pripravené pre deti aj dospelých sprievodné atrakcie ako jazda na koníkoch, skákací hrad, maľovanie na tvár i množstvo súťaží, za ktorých splnenie získajú najmenší sladkú odmenu. Chýbať nebudú ani stánky s občerstvením,“ doplnila Dochánová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste tieto zábery? Zemplín zaplavili milovníci dvojkolesových tátošov.

V OBRAZOCH: Zemplín zaplavili milovníci dvojkolesových tátošov
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM