Rôzne

Humenné už začalo žiť vianočnými trhmi: Prvé zábery z centra mesta

V Humennom už vládne atmosféra vianočných trhov. Obchodníci ponúkajú všakovaký tovar či občerstvenie. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste.

Ilustračný obrázok k článku Humenné už začalo žiť vianočnými trhmi: Prvé zábery z centra mesta
15
Galéria

Vychutnajte si s nami prvé zábery z Humenských vianočných trhov, ktoré v našom meste dnes odštartovali. Nájdete ich, ako inak, na Námestí slobody – pešej zóne a Gorkého ulici.

Na ľudí čaká vyše 150 stánkov, vôňa tradičného trhového jedla a aj príjemná predvianočná atmosféra. Zadovážiť si môžete rôzny tovar či pekné darčeky pod stromček pre vašich blízkych. A do čoho dobrého si môžu návštevníci napríklad zahryznúť? Pochutnať si možno na grilovaných dobrotách od klobás po cigánsku, na lokšiach, trdelníkoch od výmyslu sveta a nechýba medovinka, varené vínko či punč.

Rôznym dobrotám už teraz neodolali niektorí Humenčania. Aj keď pri stánkoch s občerstvením predpoludním veľa ľudí nebolo. Viac a viac sa ich očakáva s blížiacim sa večerom. „Prišli sme len pozrieť. Ale večer, dnes alebo zajtra, sa sem určite vrátime. Vyzerá to všetko lákavo,“ zareagovala pani v blízkosti stánkov s občerstvením na otázku, či si prišla dať takýto netradičný obed. „Aj na obed a aj večerať budem tu,“ odvetil na rovnakú otázku a so širokým úsmevom starší pán.

No nielen dobrotami lákajú vianočné trhy. V predpoludňajších hodinách bolo oveľa viac ľudí k videniu pri stánkoch s tovarom, čo môžete vidieť aj na samotných fotografiách. V centre mesta sa rozložili predajcovia všetkého možného. Veď si to pozrite v galérii.

FOTOGALÉRIA: Naše mesto už ovládla atmosféra vianočných trhov
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM