Rôzne

Humenné je razom krajšie: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Humennom sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Humenné je razom krajšie: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
10
Galéria

Aj do nášho mesta už zavítala jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety na všetkých sídliskách a častiach mesta. Humenné tak už naplno hýri farbami a my sme vyrazili to zachytiť do našich ulíc.

Vonku vládlo pre mnohých priam ideálne jarné počasie, ani zima ani horúco. Tomu sa pri Laborci vytešovala aj staršia pani na prechádzke so psíkom. „Milujem jar a mám pocit, že jarných dní je stále menej. Po zime prídu hneď horúčavy… Snažím sa využiť naplno každý takýto deň, aký je dnes,“ prezradila pre náš portál.

Okrem prírody sa prebudilo aj samotné námestie, kde to začalo žiť oveľa viac než počas zimy. „Krásne počasie, stvorené na prechádzku,“ potvrdil nám párik sediaci na lavičke v blízkosti kaštieľa.

A čo vy? Nemáte chuť na dlhú jarnú prechádzku naprieč mestom? Ak aj nie, možno zmeníte názor po zhliadnutí nasledujúcich záberov, ktoré pochádzajú z rôznych kútov nášho mesta.

Jar nášmu mestu pridala na kráse: 10 fotiek z Humenného ako dôkaz
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM