Tlačové správy

Humenné čaká veľká hip-hopová šou: Koncert jedného z najvyťaženejších interpretov!

Arena Night Club pokračuje v nastavenom trende a Humenné tak v krátkom časovom slede navštívi ďalší z najúspešnejších slovenských interpretov.

Ilustračný obrázok k článku Humenné čaká veľká hip-hopová šou: Koncert jedného z najvyťaženejších interpretov!
Zdroj: Arena Night Club

Michael Kmeť. Monsignor Separ. Alebo len Separ. Jeden z najrešpekto­vanejších slovenských raperov zavíta do Humenného. A to už tento piatok. V Arena Night Clube je na programe veľká live šou, ktorú jeden z najvyťaženejších slovenských interpretov rozbalí spoločne so svojou kapelou DMS.

Separove hudobné začiatku siahajú až do roku 2001, k elite slovenskej hip-hopovej scény sa ale dostal v roku 2012 a to sólovým albumom Buldozér, s ktorým získal zlatú platňu. Tú najväčšiu slávu zažíva od roku 2014, kedy jeho ďalší sólový album Pirát získal dokonca platinovú platňu.

Zdroj: Arena Night Club

Od tej doby už patrí k tým najvybookovanejším a najvyťaženejším interpretom v tejto krajine. Separ má za sebou niekoľko úspešných spoluprác so známymi menami zo sveta hudby. Okrem iných zabodovala napríklad aj skladba Bublina, ktorú nahral so svojou manželkou, takisto známou speváčkou, Tinou.

Popritom v roku 2015 vyšiel po niekoľkoročnej odmlke spoločný album DMS (MMXV) a práve so svojou kapelou aktuálne Separ baví ľudí po celom Československu. A v tomto zložení, plus Dj Jay Jay, vystúpia aj u nás v Humennom. Už tento piatok 14. októbra v Arena Night Clube.

Vstupné je do polnoci len 5 eur. Zapojiť sa tiež môžete do súťaže o lístky vyhlásenej na facebookovej stránke Arena Night Clubu. Ten otvorí v piatok svoje brány o 21:00.

Zdroj: YouTube.com

(PR)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM