Rôzne

Humenčania sa varia vo vlastnej šťave: Takéto cifry nafotili na teplomeroch!

Horúco doslova ako v pekle. Aj Humenné zasiahli veľké horúčavy. Pozrite, aké hodnoty ukazovali dnes teplomery Humenčanov.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania sa varia vo vlastnej šťave: Takéto cifry nafotili na teplomeroch!
8
Galéria

Veľké horúčavy zasiahli v týchto dňoch aj Humenné. Ľudia sa tak aj v našom meste doslova potia vo vlastnej šťave. Za všetko hovoria pohľady na ortute teplomerov.

A každý zvláda tieto teploty inak. „Ja s nimi nemám až taký problém, obávam sa skôr o komfort malého,“ hovorí mladá mamička, ktorej babyphone ukazoval vnútri v izbe pozaťahovanej žalúziami ešte predpoludním 31 °C.

Možné nebezpečenstvo predstavujú vysoké teploty aj pre seniorov. „Ani nevychádzame von. Sú to príšerné horúčavy a keby aspoň hlásili ochladenie…,“ zúfala si pani Anna.

Svoje si užijú v týchto dňoch bezpochyby aj šoféri. Najmä krátko po nasadnutí do rozpáleného auta. „Nerád zapínam klimatizáciu v aute, ale bez nej to samozrejme teraz nejde,“ poznamenal Peter, ktorý presedí v aute podstatnú časť pracovného dňa.

„Nie je to nič pre mňa. Ak by bolo o takých desať stupňov menej, bolo by super,“ zareagovala na otázku, ako znáša tieto horúčavy, mladá Humenčanka Barbora.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť, aké rôzne hodnoty dnes ukázali teplomery Humenčanov.

Teploty v Humennom siahajú riadne vysoko: Toľkoto ľudia namerali na teplomeroch!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM